Bandit Biologische bullepees (rund) 3 x 15 cm

Vorige Artikel 148 van 148

Bandit biologische bullepees

De biologische bullepees van Bandit is een uitstekende hondensnack om wat langer op te kluiven. Een bio bullepees is een natuurlijk hondenbot die wat langer meegaat. Honden zijn meestal gek van bullepezen en het houdt ze wel even bezig.

De biologische bullepezen worden op lage temparatuur gedroogd waardoor alle vitaminen bewaard blijven, met recht een gezonde én lekkere snack voor iedere hond.

  • 100% biologische snack
  • 100% rund
  • Van Nederlands rund en in Nederland gedroogd en verpakt
  • draagt bij aan het reinigen van de tanden


Bullepezen worden zacht door het kauwen en de hond heeft dus wel wat geduld nodig om het op te eten. Sommige honden proberen een bullepees in z`n geheel in te slikken. Weet je zeker dat jouw hond een nog niet opgekauwde bullepees gaat proberen door te slikken kies dan voor een andere snack. Heb je een hond die het fijn vindt om lekker lang en geduldig te kluiven dan is een bullepees zeker geschikt.Bullepees voor de hond

Over Bandit

Bandit droogt zelf op kleine schaal de biologische snacks voor de hond in Nederland. De biologische ingrediënten worden vers gehaald bij een biologisch slachthuis in Nederland en vervolgens direct verwerkt tot hondensnacks. Bandit heeft het EKO keurmerk onder skalnummer 025107. Juist omdat de snacks in Nederland worden gedroogd en dat de herkomst van ingrediënten bekend is zorgt voor een hoge kwaliteit hondenkluif waarvan de herkomst 100% traceerbaar is. Er worden dan ook geen chemicaliën, schimmelwerende middelen of andere onnatuurlijke toevoegingen gebruikt bij de productie van Bandit snacks.

Bandit heeft het EKO keurmerk
Skalnummer: 025107

In 1 zakje zitten 3 bio bullepezen van 15 cm lang. Omdat dit een natuur product betreft, kunnen de afmetingen en vorm van het product afwijken.

Klant recensies:
"Paika, onze eigen hoofd tester, moet natuurlijk nu en dan een bullepees testen haar ervaring is zeer positief. Ze is lang aan het kluiven en eet de bullepees netjes helemaal op zonder dat ze probeert deze door te slikken. Een van Paika's favoriete snacks"

© 2012 - 2023 EKO4petz online dierenwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel