Becobowl Cat Bowl voerbakje laag kat

Vorige Artikel 6 van 13 Volgende

Lage voerbak voor de kat

De nieuwst BecoBowl Cat is een eco voerbakje speciaal ontworpen voor katten die het liefst uit lage bakjes eten. Voor katten kan het vervelend zijn om met de snorharen tegen de zijkanten van de voerbak aan te komen. Ook is de Becobowl laag model geschikt om bijvoorbeeld de blikvoeding in te geven. Door de golvende rand is het kattenvoer goed te bereiken voor de kat en kan het tegelijkertijd niet makkelijk het bakje uit geschoven worden.

  • 100% biologisch afbreekbaar
  • Van natuurlijke materialen; bamboe en rijstschillen
  • Kan in de vaatwasser

Alle BecoBowls zijn volledig biologisch afbreekbaar omdat ze zijn gemaakt van rijstschillen en bamboe. Deze biologisch afbreekbare voerbakjes voor de kat zijn naast biologisch afbreekbaar heel erg stevig en geschikt om in de vaatwasser te reinigen. Alle katten hebben baat bij een voerbakje met een lage rand en in het bijzonder raskatten met een platte neus zoals de Pers en Exotic.

Diameter buitenrand 17 cm
Inhoud: 0,25 liter

Let op: de kleuren kunnen wat afwijken van de afbeeldingen, het betreft immers een natuurlijk product. Ook in het bakje zelf kan kleurverschil voorkomen.

Klant ervaringen:
"Al tijden op zoek naar voerbakjes met een lage rand waar mijn kat niet alles overheen schuift. Eindelijk hier gevonden met de bamboe becobowl. En nog een mooie kwaliteit ook."

© 2012 - 2023 EKO4petz online dierenwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel