Ami Dog Small Breed

Vorige Artikel 3 van 28 Volgende

Ami Dog Small Breed - kleine rassen

Let op: de kleur en maat van de Ami Small Breed brokjes is gewijzigd

Ami Dog hypoallergene hondenbrokken zijn speciaal voor kleine honden. De afmetingen van de brok zijn kleiner en daarmee beter geschikt voor kleinere hondenrassen

  • Vrij van dierlijke eiwitten
  • Glutenvrij
  • Geen genetisch gemanipuleerde ingrediënten
  • Geen slachtafval producten of andere dierlijke ingrediënten
  • Kleine brokjes geschikt voor kleinere honden

Ami Dog is een hondenvoeding zonder dierlijke ingrediënten die uitstekend kan worden ingezet bij een eiwitallergie bij de hond. Ook kun je Ami Dog gebruiken i.p.v. het hypoallergene voer wat je bij de dierenarts kunt kopen. In Italië wordt Ami Dog verkocht via de dierenartsen bij het vermoeden van een eiwitallergie bij de hond.

Ami Dog is vrij van tarwe, soja, genetisch gemanipuleerde ingrediënten en dierlijke ingrediënten, Hiermee zijn de meest voorkomende allergenen volledig uitgesloten en kan de hond zijn gezondheid tot rust komen en blijven allergische klachten uit.

Ami Dog is een hoogwaardige vegetarische hondenbrok. Door het weglaten van soja én tarwe en synthetische toevoegingen is Ami Dog een zeer pure vegetarische hondenbrok. Honden eten Ami Dog erg graag en Ami is een volledige voeding voor de hond.

Ami Dog small size is speciaal ontwikkeld voor honden van 1 kilo tot 11 kilo.

Inhoud: zak van 1,5 kilo of 4 kilo

Samenstelling: maïs, maïsgluten, maïsolie, rijstproteïnen, erwten, lijnzaad, bietenpulp, aardappelextract, brouwersgist, vitaminen en mineralen, L-carnitine, vitamine E en linolic acid (bron van omega 3 en 6).

Analyse: eiwit 27%, vet 14%, celstof 2,9%, as 6,2%, vocht 8,0%

Gewicht van de hond:Aantal gram brokken per dag:
1 - 2 kilo30 - 50 gram
2 - 4 kilo50 - 70 gram
4 - 6 kilo70 - 100 gram
6 - 8 kilo100 - 120 gram
8 - 10 kilo120 - 140 gram
10 - 11 kilo140 -150 gram


Zorg dat je hond altijd voldoende vers water ter beschikking heeft.

Ervaringen Ami Dog:

"Hi ik neem de moeite omdat toen ik zelf lastig vond om reviews te vinden betreft hypo allergeen voer. Mijn hond is allergische voor alle dierlijke eiwitten en gluten. Na een half jaar Benevo geprobeerd te hebben besloot ik Ami te proberen. Omdat mn hond toch een milde maar toch hinderlijke jeuk bleef houden en haar ontlasting niet compact was. Ami blijkt een goede zet nu na onze eerste zak van 15 kg is mn hond ( die 2,5 jaar is) haar haar is echt stukken voller en langer geworden en mooier het glanst heel mooi. En ze heeft in verhouding zeker 70%minder haar uitval in vergelijk met Benevo. Ze heeft totaal geen jeuk meer en haar ontlasting is goed en stevig. Ook is ze energieker en vind ze deze brok lekkerder. En ze ruikt niet ook niet meer.Ik ben erg blij met de overstap en de resultaten. Wou dat ik eerder was over gestapt maar goed nu zijn. Dank eko4petz voor hun levering en snelle service."

"Hallo, Bij deze wil ik u bedanken voor de service en het snelle leveren van de hondenvoer (Ami Dog). Wij hebben deze week telefonisch contact gehad. Ik vind het echt super dat het zo geregeld kon worden. Onze 2 hondjes (West Highland White terriers) vinden de brokjes heerlijk (ook de koekjes) en hebben een schitterende vacht, waar ik veel complimenten over krijg ook van de dierenarts en de trimster. Ik ga jullie site en voeding zeer zeker aanbevelen"

Wanneer de hond de brokjes niet graag eet, zijn onderstaande blikvoedingen geschikt om door de brokken heen te mengen.

Specificatie Omschrijving
Graanvrij: nee (maïs)
Glutenvrij: ja
Samenstelling: maïs, maïsgluten, maïsolie, rijstproteïnen, erwten, lijnzaad, bietenpulp, aardappelextract, brouwersgist, vitaminen en mineralen, L-Carnitine, Vitamine E en linolic acid (bron van omega 3 en 6)
Vrij van dierlijke ingrediënten: ja
Keurmerk: nee
Analyse: Vocht 8,00% Ruw eiwit 27,00% Ruw vet 14,00%, Ruwe celstof 2,90%, Ruwe as 6,20%.
Voedingsrichtlijn laat uw hond geleidelijk wennen aan de nieuwe brokken door de oude met de nieuwe brokken te mengen over een periode van 7 dagen. Zorg dat er altijd voldoende water beschikbaar is.
Geschikt voor: honden met tarweallergie, honden met allergie voor dierlijke eiwitten, volwassen honden
Herkomst: Italië
Voedingsadditieven: vitamine A 26.000 IE/kg, vitamine D3 1.350 IE/kg, vitamine E 355 mg/kg, kopersulfaat penthahydraat (koper) 50 mg/kg, ijzercarbonaat (ijzer) 348 mg/kg, watervrij calciumjodide (jodium) 25 mg/kg, natriumseleniet (seleen) 20 mg/kg, zinkoxide (zink) 160 mg/kg
© 2012 - 2022 EKO4petz online dierenwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel