Acana Singles Lam & Appel

Artikel 1 van 16 Volgende

Acana Lam & Appel hypoallergene brok

Acana heeft met de nieuwe Singles versie lam een brok gemaakt die door veel honden wordt gegeten én die gebruikt kan worden met allergie klachten, overgevoeligheid voor graan en overgevoeligheid voor kip of rund. Door het gebruik van slechts 1 eiwitbron en 1 bron van koolhydraten, is deze voeding van nature hypoallergeen.

  • Slechts 1 bron van eiwit (lam) en graanvrij
  • Hypoallergeen hondenvoer
  • Door het gebruik van 1 eiwitbron geschikt voor een eliminatiedieet
  • Vrij van kip, eieren, zuivel en tarwe

De enige dierlijke eiwitbron die er in Acana Single lam en appel wordt gebruikt is afkomstig van Canadese scharrel lammeren. Het aandeel dierlijke ingrediënten in de Acana Single lam en appel is 50%. Naast lam zitten er groenten en kruiden in deze hondenbrok. De pompoen in de Lam & Appel zorgt voor een gezonde darmwerking.

Advies hypoallergene voeding

Wanneer je een nieuwe voeding start omdat de hond allergie gerelateerde klachten laat zien, dan is het belangrijk om de oude voeding te staken. Wanneer je een hele gevoelige hond hebt, kun je de overgang geleidelijk laten gaan door het voer te mengen. Wanneer de allergie klachten erger zijn dan de gevoeligheid van de hond bij overstappen op andere voeding is het aan te raden om direct te starten met de nieuwe voeding en de oude voeding niet meer te geven.

Ook snacks en tussendoortjes moeten worden aangepast. Wanneer de hond bijvoorbeeld altijd een sneetje brood krijgt bij het eendjes voeren, niet meer doen! Als je kiest voor de Lam & Appel brok van Acana kun je natuurlijke snacks geven van 100% lam. Niets anders. Om goed te kunnen kijken wat de voeding doet, is het verstandig om de eerste weken echt alleen de nieuwe brok te geven. Om te kunnen zien of de nieuwe voeding aanslaat, is het handig deze minimaal 6 weken te voeren, om de resultaat van de nieuwe voeding goed te kunnen beoordelen.

Inhoud: 340 gram, 2 kilo, 6 kilo, 11,4 kilo of 17 kilo

Samenstelling: vers grassgevoerd lamsvlees (18%), lamsvleesmeel (18%), hele groene erwten, hele rode linzen, rauwe lamslever (4%), lamsvet (4%), verse rode appels (4%), hele kikkererwten, hele groene linzen, hele gele erwten, verse lamspens (2%), verse lamsnier (2%), gedroogd lamskraakbeen (2%), linzen vezels, zeealgen (1,2%) (zuiver en duurzame bron DHA en EPA), verse hele pompoen, vers hele pompoen, gedroogde bruine kelp, gevriesdroogde lamslever (0,1%), zout, verse hele veenbessen, verse hele bosbessen, cichorei wortel, kurkuma, melk distel, kliswortel , lavendel, marshmallow wortel, rozenbottels

Supplementen: vitamine D3, vitamine E, zinkchelaat, koperchelaat
* Bevat gemengde tocopherolen (een tocopheral rijk extract van natuurlijke oorsprong Vitamine E en rozemarijn). Ook bevat deze de probiotische Enterococcus faecium.

Analyse: eiwit 31%, vet 15%, as 7,5%, celstof 5%, vocht 12%, calcium 1,5%, fosfor 1,1%, omega 6: 1,8%, omega 3: 0,8%, glucosamine 600 mg/kg, chondroitine 800 mg/kg

© 2012 - 2023 EKO4petz online dierenwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel