Herrmanns Adult bio Kip met venkel

Vorige Artikel 19 van 22 Volgende

Herrmanns menu Bio Kip met venkel


Herrmanns biologische blikvoeding voor de hond in de smaak Kip met venkel en boekweit is een smakelijke en gezonde voeding voor de hond. Door het gebruik van biologische ingrediënten en slechts 1 diersoort is Herrmanns blikvoeding zeer goed verdraagbaar zelfs voor de meest gevoelige honden. Bio menu kip is voeding voor de hond met als enig dierlijk ingrediënt biologische kip. Gebruik Herrmanns blikvoeding als hoofdmaaltijd voor de hond of als aanvulling op de dagelijkse portie brokken.

  • 100% biologisch hondenvoer
  • Alleen natuurlijke ingrediënten
  • Geen verborgen ingrediënten of conserveermiddelen
  • Vrij van vleesmeel en beendermeel
  • Geen synthetische kleur- geur- smaakstoffen of vitaminen
  • Niet getest op dieren

Door uitsluitend hoogwaardige biologische ingrediënten te kiezen is Herrmanns een kwalitatief zeer hoogwaardig voer voor jouw hond. Alle ingrediënten worden vers en ongekookt verwerkt, hierdoor blijven alle ingrediënten optimaal geconserveerd.

Inhoud: 150 gram (Quick Serve zakjes), 400 gram (blik), 800 gram (blik)

Samenstelling: 50% biologische kip (filets, nekken en organen), venkel, boekweit, courgette en eierschaalpoeder *
* Gecertificeerd biologisch DE-OKO-003

Analyse: ruw eiwit 7,61% ruwe as 1,86% fosfor 0,29% calcium 0,58% vocht 75,47% ruwe celstof 1,62% ruw vet 6,42%


We hebben de biologische hondenvoeding van Herrmanns in 150 grams verpakking (Quick Serve), 400 grams blikken en de grote 800 grams blikken. Iedere verpakkingseenheid kun je ook voordelig per doos bestellen waardoor je de beste prijs krijgt.

Voedingsadvies per hond per dag:
2 - 6 maanden: ca. 3% van het lichaamsgewicht
Vanaf 6 maanden: ca. 2 tot 2,5%van het lichaamspgewicht
Senior: ca. 2% van het lichaamsgewicht

Bovenstaand voedingsadvies geldt wanneer je alleen blikvoeding voert. Als je blikvoeding voert als aanvulling op de brokken, voer dan minder blikvoeding dan bovenstaand voedingsadvies. Om in de gaten te houden of je hond niet te zwaar wordt of te licht is geldt de volgende richtlijn: als je de ribben kunt voelen maar niet door de huid zien dan is de hond goed op gewicht. Zie je de ribben duidelijk uitsteken door de huid dan is de hond te dun en moet je de hond meer voeding geven. Kun je de ribben niet meer voelen? Dan is de hond te zwaar en kun je minder voeding (of snacks) per dag geven en extra bewegen met de hond.

© 2012 - 2022 EKO4petz online dierenwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel