Orijen Freeze Dried Food Dog Tundra

Vorige Artikel 3 van 3

Freeze Dried voeding Tundra van Orijen

Orijen Freeze Dried Tundra is de wildvariant onder de smaken van Orijen, met hert, eland, bizon, eend en kwartel. Een heerlijke combinatie van smaken voor de hond. Alle dieren hebben een goed leven en worden met respect in de nabije omgeving van de fabriek van Orijen grootgebracht. De Freeze Dried hondenvoeding bevat een zeer hoog gehalte dierlijke ingrediënten wel 90%. Door het proces van vriesdrogen blijven alle mineralen en vitaminen behouden. 

  • Graanvrij en zeer hoog vleesgehalte 90%
  • Verse ingrediënten gevriesdroogd
  • Alle mineralen en vitaminen blijven bewaard
  • Echt goede voeding voor de hond
  • Hoog gehalte dierlijke ingrediënten

Gebaseerd op verse lokale ingrediënten, graanvrij en gevriesdroogd. Deze 3 punten maken Orijen Freeze Dried Food echt anders dan alle andere hondenvoeders op de markt.

De nieuwste aanwinst van het toch al uitstekende Orijen assortiment is de gevriesdroogde voeding van Orijen. Daar waar het meeste vriesdrogen van honden- en kattenvoeding en snacks doorgaans in China plaatsvindt, houdt Orijen zich keurig aan hun voornemen om niets van het productie proces uit te besteden. Hierdoor weten ze exact wat er alle stappen van het proces gebeurd en worden verborgen conserveermiddelen uitgesloten.

Ook goed geschikt om de hond beter te laten eten, door de Freeze Dried aan een brokkenmaaltijd toe te voegen.

Inhoud: 12 of 30 medallions

Samenstelling: Hertenvlees met bot, eendenvlees met bot, hele forel, bizonvlees met bot, elandvlees met bot, kwartel met bot, eendenlever, eenden hart,  groene spinazie, erwten vezel, bizon pens, eland lever, eland hart, eland nier, hele zonnebloempitten, Red Delicious appels, Barlett peren, Red Heart pruimen, Tilton abrikozen, pompoen, muskaat pompoen, Imperator wortelen, zeewier, gemengde tocoferolen Vit E, bosbessen, veenbessen, zwartebessen, cichoreiwortel, paardenbloem wortel, bonenkruid, pepermuntblad, gemberwortel, ijzer proteinaat, zink proteinaat, magnesium proteinaat.

Voedingsadvies:
Voeg per mediallon 60 ml warm water toe, laat het 3-6 minuten staan voordat je het aan jouw hond geeft. Om het proces te vergemakkelijken, kun je de mediallons in 3 stukken breken voordat je het water toevoegt.

Je kunt onderstaande richtlijn aanhouden:

Gewicht volwassen hond:Mediallions per dag:
2 kilo 1,5
3 kilo 2
5 kilo 3
7 kilo 4
11 kilo 5,5
15 kilo 7


Voor iedere 5 kilo extra voer je een extra 1,5 mediallion per dag.

In het onwaarschijnlijke geval dat er iets van de maaltijd overblijft, kun je deze in de koelkast bewaren, maar niet langer dan 3 dagen.

© 2012 - 2023 EKO4petz online dierenwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel