Lunderland biologisch duivelsklauw poeder

Vorige Artikel 6 van 36 Volgende

Biologische duivelsklauw poeder voor honden

De gecertificeerd biologische duivelsklauw poeder is een natuurlijke gezondheidsondersteuner voor de hond. De biologische teelt garandeerd bewuste teelt en hulp bij het voorbestaan van de plant. Duivelsklauwpoeder voor honden staat bekend om de pijnverlichtende werking, met name bij spier- en gewrichtspijnen en artritis. 

Duivelsklauw kan ook worden ingezet bij honden met een slechte eetlust. De van nature aanwezige bitterstoffen, stimuleren de aanmaak van verteringssappen en wekken daarmee de eetlust op.

Bij het gebruik van duivelsklauwpoeder voor pijn en klachten van het bewegingsapparaat is het aan te raden om de duivelsklauw poeder te combineren met groenlipmosselpoeder.

Aangeraden dosering: Voor het ondersteunen van de bewegingsapparaat 6-8 weken een dosis van 2 g / 10 kg lichaamsgewicht verspreid over het voer mengen. Deze behandeling kan 2-3 maal per jaar te worden herhaald. 
Om de eetlust te bevorderen 1 g / 15 kg lichaamsgewicht in een periode van 6 - 8 weken behandeling. Dit kan herhaald worden indien nodig ook 2 x 3  per jaar.

Analytische bestanddelen: Eiwit: 3,67% Vetgehalte: 0,5% Ruwe celstof: 5,1% Ruwe as: 5,5% Zetmeel: 1,45%

Inhoud: 100 gram of 500 gram

Wanneer uw hond onder behandeling is bij een (natuur)dierenarts, overleg dan ook de toediening van supplementen. Wanneer u niet zeker bent of uw huisdier voedingssupplementen mag hebben bij zijn of haar conditie overleg dit dan alvorens het middel toe te dienen.

© 2012 - 2023 EKO4petz online dierenwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel