Churpi

Artikel 1 van 8 Volgende

Onze tip nu we gestopt zijn? Bestel Churpi online bij Hondjekoek.nl:

Churpi Kauwkluif voor de hond van Himalaya yakmelk


Je bent op zoek naar een hondenkluif waar de hond lang mee doet, die niet stinkt en toch gezond is voor jouw hond. Dan is de Churpi een perfecte kluif voor jouw hond! Churpi is gemaakt van Yak melk. Yalk melk is een gezonde keuze voor de hond.

  • Taaie kluif voor de hond die lang meegaat
  • Vleesvrij, glutenvrij en graanvrij
  • Natuurlijke kauwsnack voor de hond
  • Gezond en geurloos (licht gerookte geur)
  • Fair trade product

De Churpi kluiven voor de hond zijn natuurlijke kauwsticks. De Churpi bevat een zeer klein gehalte aan zout, zo klein dat het niet in percentage uit te drukken is. De yakmelk wordt al eeuwen lang op traditionele wijze gedroogd en gegeten. Voor mensen worden de yak kaas stukken minder lang gedroogd. Speciaal voor honden worden ze langer gedroogd zodat uw hond er lang op kan kluiven. Neem de kluif tussendoor af wanneer de hond er te lang mee bezig is en zorg voor voldoende vers drinkwater.

Samenstelling: yak- en koemelk, limoen, zout (het gehalte zout is zo laag dat het niet in % uit te drukken is, de snack smaakt ook niet zout).

Analyse: eiwit 59,2%, ruwe vezel 5,9%, vocht 10%, oliën en vetten 5,2%
Let op: Churpi's zijn een natuurproduct, hierdoor kan het zijn dat de kleur, geur en hardheid per keer verschilt. Uiteraard blijft de kwaliteit hetzelfde alleen kan het effect hebben op hoe lang de hond bezig is met de Churpi.

Klantervaringen Churpi's:
Natuurlijk zijn ook de Churpi's in huize EKO4petz getest. Paika vindt deze kluiven helemaal geweldig, ze kauwt er rustig op en kan zich er uren mee vermaken. Ik heb de Churpi na een tijdje wel weggehaald (geruild voor iets anders lekkers) omdat ze er anders de hele dag mee bezig zou kunnen zijn. Voor Lola is de Churpi niet geschikt, Lola houdt erg van dingen kapot bijten en in plaats van kluiven. De Churpi probeert ze dan ook direct in kleinere stukken te bijten en dan de stukken in zijn geheel door te slikken.

Gisteren heb ik een Churpi kauwbot maat L binnen gekregen voor mijn hond (Herder). Het verbaasde mij enorm dat mijn hond het binnen 15-20min bijna helemaal op had (laatste stukje heb ik even afgepakt), terwijl ze helemaal niet zo'n hevige kauwster is!! Ze doet bijv. al 2jaar met haar stuk hertengewei... ​

Aan onze Dogo Canario geven wij enkel de Churpi's. Dat is de enige kluif waar hij 2 dagen mee aan de slag kan (als we de kluif na een paar uur voor iets anders wisselen dat hij superlekker vindt, want hij wil dikwijls de churpi niet afgeven omdat hij deze superlekker vindt). Alle andere zaken, ook de struisvogelpezen, gaan amper 15 minuten mee. We hebben lang gezocht naar een kluif waar hij een tijdje mee bezig kan zijn en hebben die in de churpi eindelijk gevonden.

Onze hond was met de eerste Churpi heel lang bezig alleen de tweede Churpi was toch wel sneller op, misschien dat de hond er handiger in is geworden maar ik vond het wel jammer.

Specificatie Omschrijving
Graanvrij: ja
Glutenvrij: ja
Hypoallergeen: ja
Keurmerk: fair-trade
© 2012 - 2022 EKO4petz online dierenwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel