Flea Guard tabletten - 90 stuks

Vorige Artikel 2 van 12 Volgende

Flea Guard

Een goed alternatief op de Flea Guard tabletten is de Canis Purus Vlo en Teek weg, met dezelfde werkzame stoffen als de Flea Guard tabletten.

De Flea Guard tabletten beschermen uw huisdier op een natuurlijke wijze tegen vlooien en teken.

  • Voedingssupplement om uw dier te beschermen tegen vlooien en teken
  • De veranderde geur zorgt voor een effectieve afweer van ongedierte
  • Dagelijks toedienen

Deze natuurlijke pillen bevatten geen conserveermiddelen, zout, suiker, granen of vulstoffen.

Dosering:

Kat (1 - 5 kilo):1/2 tablet per dag
Honden tot 5 kilo:1/2 tablet per dag
Honden van 5 - 10 kilo:1 tablet per dag
Honden van 10 - 20 kilo:1 1/2 tablet per dag
Honden van 20 - 30 kilo:2 tabletten per dag
Honden vanaf 30 kilo:3 tabletten per dag

Let op: Naar aanleiding van ervaringen bij eerdere klanten voor de KAT. Bij aankoop voor een kat, adviseren wij de pil  van te voren te wegen, dit met een vijzel te malen en het aanbevoel gewicht van 1/2 pil over het voer te strooien. 

Ingrediënten: gist, calcium, knoflookpoeder, hop poeder, zink, rijstzemelen, dl-methionine, eierpoeder, tiamine (B1), nicotinamide (B3), riboflavin (B2).

Klant reviews:

"Ondanks de behandeling van mijn hond en kat lijkt niets 100% effectief te zijn wat teken betreft. Ik geef nu mijn hond 1,5 tablet dagelijkse en mijn kat 0,5 tablet. De teken zijn vrijwel uitgeroeid. Ik neem mijn Springer iedere dag mee naar het bos waar veel teken zitten dus ik moet haar regelmatig controleren op teken en het verschil is verbluffend sinds het geven van deze tabletten."

"Uitstekend product. Helpt met vlooien problemen en verbetert ook de conditie van de vacht en de algemene gezondheid. Mijn hond ziet deze tabletten als een traktatie, dus geen probleem om het haar te geven. Ik blijf het product aanbevelen van dit aan al mijn vrienden!"

"Jessie nam de tabletten heel gemakkelijk in, ze dacht dat het snoepjes waren en ze had ze binnen een mum van tijd op. Jessie had altijd een hekel aan de spot-on producten in haar nek, dus ze is blij dat ze nu snoepjes krijgt in plaats van pipetten. Sinds we zijn begonnen met de Flea Guard is ze vlo en teek vrij. Ook haar ruwe en jeukende vacht is verbeterd na het gebruik van Flea Guard en dat had ik niet verwacht."

"Nu gebruik ik Flea Guard en dat is ook op natuurlijke basis. Het gaat nu zelfs zo goed dat ik mijn hond 1/2 ipv 1 hele tablet per dag geef. Wel is het belangrijk dat de omgeving (andere dieren, tapijt) vlovrij is. De opbouw van het middel duurt ongeveer 1 maand."

Inhoud: 90 tabletten

LET OP: deze taletten voor hond en kat zijn geschikt als voedingssuplement voor gezonde dieren. Heeft uw dier een gezondheidsaandoening overleg dan altijd met uw dierenarts of u deze tabletten kunt geven. De tabletten bevatten knoflookpoeder, knoflook is veilig voor de gezonde hond en kat in de juiste dosering. Wanneer u normaliter knoflooktabletten of verse knoflook aan uw dier geeft kunt u daarmee stoppen bij het gebruik van Flea Guard.

© 2012 - 2022 EKO4petz online dierenwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel