Graanvrij

Edgard & Cooper Vers Lam, Appelen & Wortelen

Vorige Artikel 3 van 40 Volgende

Edgard & Cooper Vers Lam, Appel & Wortel

De hondenbrokjes van Edgard en Cooper zijn gezonde en 100% natuurlijke voeding voor de hond. Deze Lam en Appel brok voor de hond van Edgard & Cooper is graanvrij. Alle brokjes van Edgard & Cooper zijn vrij van dierlijke bijproducten en vleesmeel. Alleen verse ingrediënten worden gebruikt voor het maken van de brokken. Alsof je zelf voor jouw hond hebt gekookt.

  • 100% natuurlijke hondenvoeding van verse ingrediënten
  • De smaak Lam met Appel is graanvrij
  • Geen onnatuurlijke toevoegingen in de voeding
  • Verpakking is volledig biologisch afbreekbaar

De brokjes van Edgard en Cooper zijn heel goed verteerbaar omdat ze alleen van verse ingrediënten gemaakt worden. Voor honden die soms moeite hebben met de vertering van brokjes of de opname van voedingstsoffen uit de voeding kunnen baat hebben bij de verschillende voedingen van Edgard & Cooper. De Lam brokjes zijn vol van smaak en vol van alles wat uw hond nodig heeft om gezond te blijven.

Over Edgard & Cooper

Als honden zelf zouden kunnen koken dat hadden ze brokjes gemaakt zoals deze brokjes. Naast hondenkorrels maken Edgard & Cooper ook blikvoeding en kuipjes voor de hond. Alle producten worden volledig op natuurlijke wijze geproduceerd en zijn vrij van beendermeel, vedermeel en dierlijke bijproducten. Zo weet u precies wat uw hond eet en binnenkrijgt. Door de ingrediënten van de hondenvoeding vers te gebruiken en niet in gedroogde vorm, wordt het opnemen van voedingsstoffen vergemakkelijkt. Voor gevoelige honden kan dit helpen met het opnemen van de voedingsstoffen en helpt onrustige maag en darmen voorkomen. Edgard & Cooper schenken standaard 10% van de winst aan goede doelen die zich inzetten voor honden.

Inhoud: zak van 700 gram, 2,5 kilo, 7 kilo of 12 kilo

Samenstelling: vers lam 41%, aardappelen, erwten, erwteneiwit, lijnzaad, lamssaus, zonnebloemolie, mineralen, aardappeleiwit, visolie, mannan-oligosachariden, fructo-oligosachariden, wortels 0,04%, appels 0,04%, peer 0,04%, broccoli 0,04%, banaan 0,04%, boerenkool 0,04%, spinazie 0,04%, rode bieten 0,04%, bosbessen 0,04%, goudsbloemblaadjes, brandnetel, braambesblaadjes, venkel, karwij, kamille, melisse

Voedingsadditieven/kg: vitamine A 20.000 IE, vitamine D3 2.000 IE, vitamine E 350 mg, ijzer 75 mg, jodium 3,5 mg, koper 10 mg, mangaan 7,5 mg, zink 150 mg, selenium 0,15 mg.

Analyse: eiwit 25%, vet 15%, celstof 2,5%, as 7,3%, omega-6-vetzuur 1,7%, omega-3-vetzuur 0,6%, calcium 1,0%, fosfor 0,70%

Let op: de 12 kilo brokken zijn aanzienlijk groter van formaat dan de reguliere brokjes van Edgard & Cooper die in de andere formaten verpakking zitten. Heeft u meerdere kleine hondjes? Dan is de 12 kilo verpakking niet echt de juiste keuze i.v.m. de maat brokken.

© 2012 - 2023 EKO4petz online dierenwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel