Kong Quest Foragers - Flower lime

Vorige Artikel 17 van 40 Volgende

Kong Quest Foragers - Flower lime

Houdt jouw hond ook zo van uitdagende voerspeeltjes? In deze nieuwe lijn van Kong the Quest Foragers geef je jouw hond een nieuwe puzzeluitdaging. De Kong Quest Forager Quad is een limegroen speeltje met een bolle onderkant en 9 openingen. Door de Quad met de neus om te duwen of met de poten kan deze worden omgegooid en kunnen de snoepjes vrijkomen. Bijten met de tanden kan natuurlijk ook.

  • Uitdagend voerspeeltje voor de hond
  • Massert het tandvlees en de tanden
  • Geschikt om te vullen met snoepjes
  • Verlengt de speelduur

De Kong Quest Forager Quad is aan de binnenzijde verdeeld in 8 compartimenten waardoor de snoepjes niet door het hele speeltje heen gaan. Hierdoor is de hond langer aan het puzzelen om alle snoepjes uit alle 8 de compartimenten uit te halen.

Afmetingen: 13,5 cm doorsnede en ca. 6 cm hoog

Alleen geschikt voor lichte kauwers. Gebruik onder toezicht, verwijder alle verpakkingen. Niet meer gebruiken indien beschadigd. Niet bedoeld voor kinderen.

Over Kong

Kong Company maakt al sinds 1974 de leukste hondenspeeltjes om verveling tegen te gaan. Oprichter Joe Mark had een herder genaamd Fritz die het liefste op stenen, stokken en andere schadelijke zaken kauwde. De tanden van Fritz waren dan ook helemaal afgesleten en toch deed Fritz niets liever dan kauwen. Joe Mark ging op zoek naar iets waar Fritz wel op kon kauwen zonder zijn tanden te beschadigen en wat zijn aandacht kon vasthouden; de Kong was ontstaan. De missie van Kong is nog steeds om uitdagende speeltjes te ontwikkelen voor honden van natuurlijk rubber, wat veilig is voor de tanden van de hond.

Over EKO4petz

EKO4petz is de natuurwinkel voor dieren die zich richt op natuurlijke en biologische huisdiervoeding, snacks, verzorgingsproducten en speelgoed. EKO4petz kiest altijd voor kwaliteit en dierenwelzijn. Vanuit het magazijn in Nederland werkt een klein team iedere dag hard aan het verwerken van de bestellingen en het selecteren van nieuwe producten. Bij iedere bestelling zit een sample hondenkoekjes of voer of snoepjes om jouw hond steeds opnieuw kennis te laten maken met de nieuwste producten.

© 2012 - 2021 EKO4petz online dierenwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel