Graanvrij

Edgard & Cooper Vers Hert & scharreleend met appel, rode biet en blauwe bes

Vorige Artikel 2 van 40 Volgende

Edgard & Cooper Vers Hert en Eend

De hondenbrokjes van Edgard en Cooper zijn gezonde en 100% natuurlijke voeding voor de hond. Deze Hert en Scharreleend brok voor de hond van Edgard & Cooper is graanvrij. Alle brokjes van Edgard & Cooper zijn vrij van dierlijke bijproducten en vleesmeel. Alleen verse ingrediënten worden gebruikt voor het maken van de brokken. Alsof je zelf voor jouw hond hebt gekookt.

  • 100% natuurlijke hondenvoeding van verse ingrediënten
  • De smaak Hert met Eend (scharrel) is graanvrij
  • Geen onnatuurlijke toevoegingen in de voeding
  • Verpakking is volledig biologisch afbreekbaar

De brokjes van Edgard en Cooper zijn heel goed verteerbaar omdat ze alleen van verse ingrediënten gemaakt worden. Voor honden die soms moeite hebben met de vertering van brokjes of de opname van voedingstsoffen uit de voeding kunnen baat hebben bij de verschillende voedingen van Edgard & Cooper. De Lam brokjes zijn vol van smaak en vol van alles wat uw hond nodig heeft om gezond te blijven.

Over Edgard & Cooper

Als honden zelf zouden kunnen koken dat hadden ze brokjes gemaakt zoals deze brokjes. Naast hondenkorrels maken Edgard & Cooper ook blikvoeding en kuipjes voor de hond. Alle producten worden volledig op natuurlijke wijze geproduceerd en zijn vrij van beendermeel, vedermeel en dierlijke bijproducten. Zo weet u precies wat uw hond eet en binnenkrijgt. Door de ingrediënten van de hondenvoeding vers te gebruiken en niet in gedroogde vorm, wordt het opnemen van voedingsstoffen vergemakkelijkt. Voor gevoelige honden kan dit helpen met het opnemen van de voedingsstoffen en helpt onrustige maag en darmen voorkomen. Edgard & Cooper schenken standaard 10% van de winst aan goede doelen die zich inzetten voor honden.

Inhoud: zak van 700 gram, 1,5 kilo, 7 kilo en 12 kilo

Samenstelling: verse eend 35%, bataten, erwten, erwteneiwit, vers hert 5%, visolie, eendensaus, lijnzaad, mineralen, mannan-oligosachariden (MOS), fructo-oligosachariden (FOS), appels 0,04%, rode bieten 0,04%, peer 0,04%, bosbessen 0,04%, vossenbessen 0,04%, goudsbloemblaadjes, brandnetel, braambesblaadjes, venkel, karwij, kamille, melisse.

Nutritionele toevoegingsmiddelen/kg: vitamine A 20.000 IE, vitamine D3 2.000 IE, vitamine E 350 mg. IJzer (ijzer(II)sulfaat-monohydraat) 75 mg; jodium (kaliumjodide) 3,5 mg; koper (koper(II)sulfaat-pentahydraat) 10 mg; mangaan (mangaan(II)sulfaat-monohydraat) 7,5 mg; zink (zinkoxide) 150 mg; selenium (natriumseleniet) 0,15 mg.

Analyse: eiwit 25%, vet 15%, celstof 3%, as 8,4%, omega-6-vetzuur 1,45%, omega-3-vetzuur 0,8%, calcium 1,1%, fosfor 0,8%.

Inhoud: zak van 600 gram, 2,5 kilo, 7 kilo en 12 kilo

Zorg ervoor dat er altijd vers drinkwater voor uw hond beschikbaar is wanneer u hem zijn brokken geeft.

Psst... Onze brokken worden bij voorkeur droog en koel bewaard. 

© 2012 - 2023 EKO4petz online dierenwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel