VetIQ Serene-Um Xtra

Vorige Artikel 23 van 24 Volgende

VetIQ Serene-Um Xtra - rustgevende tabletten voor grote honden

VetIQ Serene-Um is een natuurlijk voedingssupplement voor grotere honden om ze te ondersteunen bij angst en stress. Heeft u een kleine hond of een kat? Dan zijn de Serene-Um tabletjes geschikt. De Serene-Um tabletjes bevatten een speciaal samengestelde mix van essentiële aminozuren, vitaminen en mineralen. De Serene-Um wordt door dierenartsen aanbevolen om spanning en stress bij huisdieren te bestrijden, zonder een verdovend effect.

  • Natuurlijke rustgevende pillen voor de grotere hond
  • Zorgt voor rust en geestelijke balans
  • Geschikt voor het gebruik in stressvolle situaties

Er zijn verschillende situaties waarbij honden stress kunnen ervaren, zoals een dierenarts bezoek, veranderingen in de thuissituatie, verhuizing en met stip op nummer 1 Oud & Nieuw. In al deze situaties kan VetIQ Serene-Um worden ingezet.

Het is een smakelijke tablet die geheel of geplet kan worden gegeven over voedsel. Begint binnen 6-8 uur te werken maar voor het maximale effect toedienen 24-36 uur voor de stresstrigger. Geschikt voor honden vanaf 6 weken vanaf 20 kg.

Samenstelling: calciumcarbonaat, microkristallijne cellulose, acacia-gom, magnesiumstearaat, L-tryptofaan, vitamine B3, inositol, taurine, vitamine B6, natuurlijke smaakstoffen, vitamine D2, magnesiumsulfaat, zink (als sulfaat), selenium (als seleniet).

 Geschikt voor: Gewicht hond: Aanbevolen dosering:
 Honden 20kg 1 tablet 2x daags
  20 – 40kg 2 tabletten 2x daags
  40 – 60kg 3 tabletten 2x daags

Inhoud: 60 tabletten

© 2012 - 2023 EKO4petz online dierenwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel