VetIQ Serene-Um

Vorige Artikel 21 van 24 Volgende

VetIQ Serene-Um Xtra - rustgevende tabletten voor kleine hond en kat - 30 tabletten

VetIQ Serene-Um is een natuurlijk voedingssupplement voor honden en katten om ze te ondersteunen bij angst en stress. Heeft u een hond vanaf 20 kilo? Dan zijn de Serene-Um Xtra tabletten geschikt. De Serene-Um tabletjes bevatten een speciaal samengestelde mix van essentiële aminozuren, vitaminen en mineralen. De Serene-Um wordt door dierenartsen aanbevolen om spanning en stress bij huisdieren te bestrijden, zonder een verdovend effect.

  • Natuurlijke rustgevende pillen voor hond en kat
  • Zorgt voor rust en geestelijke balans
  • Geschikt voor het gebruik in stressvolle situaties

Er zijn verschillende situaties waarbij katten en honden stress kunnen ervaren, zoals een dierenarts bezoek, veranderingen in de thuissituatie, verhuizing en met stip op nummer 1 Oud & Nieuw. In al deze situaties kan VetIQ Serene-Um worden ingezet.

Het is een smakelijke tablet die geheel of geplet kan worden gegeven over voedsel. Begint binnen 6-8 uur te werken maar voor het maximale effect toedienen 24-36 uur voor de stresstrigger. Geschikt voor katten en honden vanaf 6 weken tot 20 kg.

Samenstelling: calciumcarbonaat, microkristallijne cellulose, acacia-gom, magnesiumstearaat, L-tryptofaan, vitamine B3, inositol, taurine, vitamine B6, natuurlijke smaakstoffen, vitamine D2, magnesiumsulfaat, zink (als sulfaat), selenium (als seleniet).
 

 Diersoort: Gewicht huisdier: Aanbevolen dosering:
 Katten Tot 2.5kg 1/4 tablet 2x daags
  2.5 – 5kg 1/2 tablet 2x daags

 Honden

 Tot 5kg 1/2 tablet 2x daags
  5 – 10kg 1 tablet 2x daags
  10 – 20kg 2 tabletten 2x daags

Inhoud: 30 tabletten

© 2012 - 2023 EKO4petz online dierenwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel