Flea Guard poeder 60 gram

Vorige Artikel 19 van 26 Volgende

Flea Guard Poeder voor kleine hond en kat

Flea Guard heeft nu ook voor de kleine hond en kat een natuurlijke oplossing tegen vlo en teek. De Flea Guard tabletten zijn moeilijk te doseren voor kleinere dieren. Met de komst van het Flea Guard poeder is het nu eenvoudig om de Flea Guard te doseren voor kleine hond en kat.

  • Voedingssupplement om uw dier te beschermen tegen vlooien en teken
  • De veranderde geur zorgt voor een effectieve afweer van ongedierte
  • Dagelijks toedienen

Dit natuurlijke poeder is een voedingssupplement en wordt door de voeding gegeven. De Flea Guard bevat geen conserveermiddelen, zout, suiker, granen of vulstoffen.

Dosering:

DierGewicht huisdierAanbevolen dosering
KattenTot 5 kg1 schepje per dag
 5 - 10 kg2 schepjes per dag
HondenTot 5 kg1 schepje per dag
 5 – 10 kg2 schepjes per dag


Ingrediënten: gist, calcium, knoflookpoeder, hop poeder, zink, rijstzemelen, dl-methionine, eierpoeder, tiamine (B1), nicotinamide (B3), riboflavin (B2).

Klant reviews:

"Ondanks de behandeling van mijn hond en kat lijkt niets 100% effectief te zijn wat teken betreft. Ik geef nu mijn hond 1,5 tablet dagelijkse en mijn kat 0,5 tablet. De teken zijn vrijwel uitgeroeid. Ik neem mijn Springer iedere dag mee naar het bos waar veel teken zitten dus ik moet haar regelmatig controleren op teken en het verschil is verbluffend sinds het geven van deze tabletten."

"Uitstekend product. Helpt met vlooien problemen en verbetert ook de conditie van de vacht en de algemene gezondheid. Mijn hond ziet deze tabletten als een traktatie, dus geen probleem om het haar te geven. Ik blijf het product aanbevelen van dit aan al mijn vrienden!"

"Jessie nam de tabletten heel gemakkelijk in, ze dacht dat het snoepjes waren en ze had ze binnen een mum van tijd op. Jessie had altijd een hekel aan de spot-on producten in haar nek, dus ze is blij dat ze nu snoepjes krijgt in plaats van pipetten. Sinds we zijn begonnen met de Flea Guard is ze vlo en teek vrij. Ook haar ruwe en jeukende vacht is verbeterd na het gebruik van Flea Guard en dat had ik niet verwacht."

"Nu gebruik ik Flea Guard en dat is ook op natuurlijke basis. Het gaat nu zelfs zo goed dat ik mijn hond 1/2 ipv 1 hele tablet per dag geef. Wel is het belangrijk dat de omgeving (andere dieren, tapijt) vlovrij is. De opbouw van het middel duurt ongeveer 1 maand."

Inhoud: 60 gram

LET OP: dit poeder voor hond en kat is geschikt als voedingssuplement voor gezonde dieren. Heeft uw dier een gezondheidsaandoening overleg dan altijd met uw dierenarts of u dit product kunt geven. Het poeder bevatten knoflookpoeder, knoflook is veilig voor de gezonde hond en kat in de juiste dosering. Wanneer u normaliter knoflooktabletten of verse knoflook aan uw dier geeft kunt u daarmee stoppen bij het gebruik van Flea Guard.

© 2012 - 2021 EKO4petz online dierenwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel