Bogaclean Clean & Smell Free Spray

Artikel 1 van 5 Volgende

Bogaclean Clean & Smell Free Spray

Verwijder en voorkom met gemak luchtjes in huis met de Bogaclean Clean & Smell Free Spray van Bogar - expert in pet care. Deze reinigingsspray is super makkelijk in gebruik door de handige spray flacon en is niet schadelijk voor mens en dier. De 5 bioactieve bacteriën elimineren organische luchtjes.

● Handige spray flacon 
● Ongevaarlijk voor mens en dier 
● Verwijdert vlekken en luchtjes van huisdieren
● Voorkomt herhaaldelijk markeren 
● Bruikbaar op diverse oppervlakken 
● Direct resultaat 

De Clean & Smell Free Spray bevat 5 bioactieve bacteriën die vlekken en onaangename, organische luchtjes aanpakken en bestrijden. Gebruik de spray op waterbestendige oppervlakken, vloeren, tapijt, hout en zelfs op poreus textiel. Even laten inwerken, herhalen en nareinigen. Het resultaat is direct merkbaar. Blijft uw huisdier een plek markeren? Ook daarvoor biedt Bogaclean de oplossing! Na het schoonmaken met Bogaclean is de kans klein dat uw huisdier plekken opnieuw markeert.

Bogaclean Clean & Smell Free Spray is geschikt voor het behandelen van vlekken en geurtjes afkomstig van uitwerpselen, urine en kots. De vlekken verdwijnen en de geur wordt door de actieve bacteriën geëlimineerd.

Gebruiksaanwijzing: fles schudden voor gebruik, gebruik alleen op oppervlakten die water bestendig zijn (bij twijfel altijd eerst een klein plekje testen) of poreus textiel. Sprayen, laten inwerken en drogen. Niet gebruiken met water, niet afdrogen met een doek. De Bogaclean Spray kan niet samen met ontsmettingsmiddelen of allesreinigers op basis van zuur worden gebruikt.

Inhoud: 750 ml

Ook verkrijgbaar in 1L concentraat

© 2012 - 2022 EKO4petz online dierenwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel