Bogaclean Clean & Smell Free Concentrate 1:10

Vorige Artikel 2 van 3 Volgende

Bogaclean Clean & Smell Free Concentraat 1:10

Verwijder en voorkom met gemak luchtjes in huis met de Bogaclean Clean & Smell Free van Bogar - expert in pet care. Dit reinigingsmiddel is sterk geconcentreerd waardoor deze fles lang meegaat. De Bogacare Clean & Smell Free is niet schadelijk voor mens en dier. De 5 bioactieve bacteriën elimineren organische luchtjes.

  • Verwijdert vlekken en luchtjes van huisdieren
  • Ook geschikt voor in de wasmachine
  • Voorkomt herhaaldelijk markeren 
  • Bruikbaar op diverse oppervlakken 
  • Direct resultaat 

De Clean & Smell Free Concentrate 1:10 bevat 5 bioactieve bacteriën die vlekken en onaangename, organische luchtjes aanpakken en bestrijden. Gebruik dit middel verdund op waterbestendige oppervlakken, vloeren, tapijt, hout en zelfs op poreus textiel. Blijft uw huisdier een plek markeren? Ook daarvoor biedt Bogaclean de oplossing! Na het schoonmaken met Bogaclean is de kans klein dat uw huisdier plekken opnieuw markeert.

Bogaclean Clean & Smell Free Spray is geschikt voor het behandelen van vlekken en geurtjes afkomstig van uitwerpselen, urine en kots. De vlekken verdwijnen en de geur wordt door de actieve bacteriën geëlimineerd.

Gebruiksaanwijzing: fles schudden voor gebruik Meng het concentraat met water in een verhouding van 1:10 Natte reiniging van alle waterbestendige oppervlakken en textiel. Laten inwerken en drogen, niet afspoelen met water, niet afdrogen Gebruik geen ontsmettingsmiddelen of zure reinigingsmiddelen tegelijkertijd. 
Wasmachine: Verontreinigde kleding in de wasmachine doen. Voeg ongeveer 50 ml (of 1:10) bogaclean® Clean & Smell Free Concentraat toe. Schakel de machine in, start het programma en onderbreek het programma gedurende 6-8 uur nadat het water de machine is binnengegaan. Was dan verder zoals gebruikelijk. 

Handwas: in principe als een wasmachine, laat het 6-8 uur inwerken en was daarna met de hand. De Bogaclean Spray kan niet samen met ontsmettingsmiddelen of allesreinigers op basis van zuur worden gebruikt.

Inhoud: 1L concentraat

© 2012 - 2022 EKO4petz online dierenwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel