CDvet MilbenEx - Bescherming tegen Mijten

Vorige Artikel 23 van 27 Volgende

CDvet MilbenEx - Natuurlijke bescherming tegen mijten

Mijten kunnen serieuze huidproblemen veroorzaken bij honden en katten.  Met de spray van MilbenEx weer je mijten af op basis van natuurlijke ingrediënten. Het actieve ingrediënt in de spray komt uit de bladeren van citroen en eucalyptus en hecht aan de huid en de vacht van het behandelde dier. Je dier krijgt hierdoor een onaantrekkelijke geur voor mijten en stopt verdere parasitaire aantasting.

  • Afstotend tegen mijten
  • Ook geschikt voor katten en jonge honden
  • Tot 6 uur bescherming
  • Extra bescherming tegen teken en andere vliegende insecten zoals muggen

Gezonde dieren zijn minder vatbaar voor mijten. Dieren met een verzwakt immuunsysteem, vachtwisselingen of metabole problemen zijn vaak een trigger voor mijten. Heb je meerdere huisdieren? Bij een mijtenbesmetting kun je het beste alle huisdieren tegelijk behandelen. Op die manier krijgen de mijten zo min mogelijk kans.

Ingrediënten: actief bestanddeel: Citriodiol 100 g / l (eucalyptus citriodora 100 g / l)

Gebruik: Schud de CDvet MilbenEx Spray voor gebruik. Spray 2 keer per dag tegen de vacht. Maak de vacht gelijkmatig vochtig en masseer de spray in. Spuit nooit rechtstreeks in het gezicht, maar behandel het gezicht via je handen. Vermijd direct contact met ogen en slijmvliezen!

Inhoud: 50 ml

 

Door de regelgeving binnen Nederland en de biociden wetgeving mogen producten die niet zijn opgenomen in de databank van ctgb niet worden omschreven als vlowerend, teekwerend, insectwerend, vlododend, teekdodend of insectdodend. Wilt u een middel controleren op registratie binnen de biocide wetgeving? www.ctgb.nl/toelatingen.

Specificatie Omschrijving
Inhoud 50 ml
© 2012 - 2023 EKO4petz online dierenwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel