Yora Adult Dog 1,5 kilo

Vorige Artikel 17 van 18 Volgende

Yora Adult Dog Hondenvoeding

Yora is een hondenvoeding met makkelijk verteerbaar eiwit van insecten. Door de hele insecten te gebruiken naast een gemalen insectenmeel ontstaat er een duurzame en voor de hond goed opneembare bron van eiwit. Het insecteneiwit is lichter verteerbaar dan kip. Daarmee zijn de Yora hondenbrokken zeer geschikt voor honden met voedselintolleranties of problemen met het verteringsgestel.

  • Smakelijke hondenbrok
  • Hoog gehalte dierlijk ingrediënt
  • Bevat alleen eiwit en vet van insecten
  • Op alle fronten duurzaam
  • Biologisch afbreekbare verpakking

De larven van de zwarte soldaatvlieg zijn een goed opneembare bron van eiwit. Vergeleken met vlees in hondenvoeding is het insecteneiwit een bron van eiwit wat veel duurzamer is. Insecten hebben veel minder vierkante meters grond nodig, de CO2 uitstoot van de insecten is vele malen lager. Het watergebruik om de larven op te kweken is slechts 4% van de hoeveelheid water die nodig is om rundvlees te produceren.

Op alle fronten duurzaam hondenvoer

Naast het duurzame eiwit uit insecten, wordt ook de hele larve gebruikt en ook het benodigde vet in de voeding is afkomstig van de insect zelf. De larven van de zwarte soldaatvlieg worden opgekweekt op GFT afval. De gekozen groenten in de voeding zijn naast gezond voor de hond, ook nog eens groenten die duurzaam en lokaal kunnen worden gekweekt. In plaats van zoete aardappel uit China worden er rode bieten en witte aardappelen uit Engeland gebruikt. Ook de haver wordt lokaal geteeld en is daarmee duuzamer. De verpakking is volledig biologisch afbreekbaar.

Samenstelling: 40% Insecten; insectenmeel 26,2%, vers bereide insecten 8,3%, insectenolie 5,5% (larve van de zwarte soldaatvlieg), haver (19%), aardappel (19%), maïs, erwten, biergist, zeewier (2%), lijnzaad, tomatenpulp, mineralen, vitaminen, gedroogde rode biet (0,5%), witlofpulp, gedroogde pompoen, gedroogde wortel, glucosamine (575 mg / kg), chondroïtine (575 mg / kg), gedroogde boerenkool, gedroogde peterselie.

Analyse: ruw eiwit: 23%, vetgehalte: 13%, ruwe vezels: 5%, ruwe as: 5%, omega 6: 3,2%, Omega 3: 0,5%, Calcium: 0,8%
Metaboliseerbare energie 352 Kcal / 100 g

Voedingsadditieven (per kg) Vitaminen: Vitamine A (retinylacetaat) 14.400 IE, Vitamine D3 (cholecalciferol) 2.000 IE, Vitamine E (alfa-tocoferolacetaat) 95 IE; Spoorelementen: zink (zinksulfaatmonohydraat) 48 mg, ijzer (ijzer (II) sulfaatmonohydraat) 48 mg, mangaan (mangaansulfaatmonohydraat) 33 mg, koper (kopersulfaat-pentahydraat) 14 mg, jodium (watervrij calciumjodaat) 0,96 mg , Selenium (natriumseleniet) 0,29 mg. Geconserveerd met natuurlijke antioxidanten (gemengde tocoferolen).

Inhoud: 1,5 kilo

Bestel je liever meteen 6 kilo Yora hondenvoer of 12 kilo Yora hondenvoer? Klik dan door om bij de andere verpakkingseenheden te komen.

Voedingsadvies:

Gewicht hond  5 kilo  10 kilo  15 kilo  20 kilo  30 kilo  35 kilo
 Gram Yora per dag  85 gram  150 gram  200 gram  250 gram  340 gram  420 gram

 

© 2012 - 2021 EKO4petz online dierenwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel