Yora Adult Dog 12 kilo

Vorige Artikel 3 van 3

Yora Adult Dog Hondenvoeding

Yora is een hondenvoeding met makkelijk verteerbaar eiwit van insecten. Door de hele insecten te gebruiken naast een gemalen insectenmeel ontstaat er een duurzame en voor de hond goed opneembare bron van eiwit. Het insecteneiwit is lichter verteerbaar dan kip. Daarmee zijn de Yora hondenbrokken zeer geschikt voor honden met voedselintolleranties of problemen met het verteringsgestel.

  • Smakelijke hondenbrok
  • Bevat alleen eiwit en vet van insecten
  • Op alle fronten duurzaam
  • Biologisch afbreekbare verpakking

De larven van de zwarte soldaatvlieg zijn een goed opneembare bron van eiwit. Vergeleken met vlees in hondenvoeding is het insecteneiwit een bron van eiwit wat veel duurzamer is. Insecten hebben veel minder vierkante meters grond nodig, de CO2 uitstoot van de insecten is vele malen lager. Het watergebruik om de larven op te kweken is slechts 4% van de hoeveelheid water die nodig is om rundvlees te produceren.

Op alle fronten duurzaam hondenvoer

Naast het duurzame eiwit uit insecten, wordt ook de hele larve gebruikt en ook het benodigde vet in de voeding is afkomstig van de insect zelf. De larven van de zwarte soldaatvlieg worden opgekweekt op GFT afval. De gekozen groenten in de voeding zijn naast gezond voor de hond, ook nog eens groenten die duurzaam en lokaal kunnen worden gekweekt. In plaats van zoete aardappel uit China worden er rode bieten en witte aardappelen uit Engeland gebruikt. Ook de haver wordt lokaal geteeld en is daarmee duuzamer. De verpakking is volledig biologisch afbreekbaar.

Samenstelling: 40% Insecten; insectenmeel 26,2%, vers bereide insecten 8,3%, insectenolie 5,5% (larve van de zwarte soldaatvlieg), haver (19%), aardappel (19%), maïs, erwten, biergist, zeewier (2%), lijnzaad, tomatenpulp, mineralen, vitaminen, gedroogde rode biet (0,5%), witlofpulp, gedroogde pompoen, gedroogde wortel, glucosamine (575 mg / kg), chondroïtine (575 mg / kg), gedroogde boerenkool, gedroogde peterselie.

Analyse: ruw eiwit: 23%, vetgehalte: 13%, ruwe vezels: 5%, ruwe as: 5%, omega 6: 3,2%, Omega 3: 0,5%, Calcium: 0,8%
Metaboliseerbare energie 352 Kcal / 100 g

Voedingsadditieven (per kg) Vitaminen: Vitamine A (retinylacetaat) 14.400 IE, Vitamine D3 (cholecalciferol) 2.000 IE, Vitamine E (alfa-tocoferolacetaat) 95 IE; Spoorelementen: zink (zinksulfaatmonohydraat) 48 mg, ijzer (ijzer (II) sulfaatmonohydraat) 48 mg, mangaan (mangaansulfaatmonohydraat) 33 mg, koper (kopersulfaat-pentahydraat) 14 mg, jodium (watervrij calciumjodaat) 0,96 mg , Selenium (natriumseleniet) 0,29 mg. Geconserveerd met natuurlijke antioxidanten (gemengde tocoferolen).

Inhoud: 12 kilo

Bestel je liever eerst 1,5 kilo Yora hondenvoer of 6 kilo Yora hondenvoer? Klik dan door om bij de andere verpakkingseenheden te komen.

Voedingsadvies:

Gewicht hond 5 kilo 10 kilo 15 kilo 20 kilo 30 kilo 35 kilo
 Gram Yora per dag 85 gram 150 gram 200 gram 250 gram 340 gram 420 gram

 

© 2012 - 2022 EKO4petz online dierenwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel