Ziwipeak Daily Cat Cuisine Chicken 1 kilo

Vorige Artikel 6 van 15 Volgende

Ziwipeak Daily Cat Cuisine Kip 1 kilo

Ziwipeak Daily Cat Cuisine is een zeer hoogwaardig droogvoer voor katten. Deze voeding bevat 85% vlees en is luchtgedroogd. Door het proces van langzaam lucht drogen blijft de voedingswaarde van het vlees in tact. Om deze voeding helemaal volledig te maken worden er vitaminen en mineralen aan toegevoegd.

De kattenvoeding wordt gemaakt in Nieuw-Zeeland met uitsluitend regionale ingrediënten. Ziwipeak voor de kat is vrij van granen, gluten, conserveermiddelen, genetisch gemanipuleerde ingrediënten en is op basis van scharrelvlees.

  • Graanvrije kattenvoeding
  • Premium kwaliteit
  • Gemaakt van regionale ingrediënten in een eigen diervoedingsfabriek
  • Geen genetisch gemanipuleerde ingrediënten
  • Hoog vleesaandeel (minimaal 85%)

Met Ziwipeak Daily Cat Cuisine bent u zeker van een zeer hoogwaardige kattenbrok. De stukjes zijn luchtgedroogd en niet zo krokant als een reguliere brok hierdoor zijn ze ook zeer geschikt voor katten die wat moeilijker eten of senioren katten.

Ziwipeak Daily Cat Cuisine is een voeding die is gebaseerd op de voedingsbehoefte van een carnivoor. Ziwipeak Daily Cat Cuisine is een premium voer voor iedere levensfase van de kat en is dus geschikt voor kittens, volwassen katten en senioren katten.

Samenstelling: Kip, Kippenlever, Kiphart, Nieuw-Zeeland Groene Mossel, Kippenbot, Lecithine, Inuline van Cichorei, Gedroogde Kelp, Mineralen (Dipaliumfosfaat, Magnesiumsulfaat, Zink Aminozuur Complex, Koper Aminozuur Complex, Iron Aminozuur Complex, Mangaan Amino Zuurcomplex, natriumseleniet), zout, conserveermiddel (citroenzuur, gemengde tocoferolen), vitaminen (cholinechloride, thiamine-mononitraat, pyridoxinehydrochloride, foliumzuur, vitamine D3-supplement), DL-methionine, taurine.

Voedingsaanbeveling: het is belangrijk wanneer u overschakelt naar Ziwipeak 5 dagen de tijd te nemen om uw dier over te wennen, in eerste instantie geeft u het beste de Ziwipeak gemengd met blikvoeding zodat uw kat de ZiwiPeak leert eten.

Voor de gezondheid van uw huisdier moet er altijd voldoende vers schoon drinkwater ter beschikking staan.

Bewaren: In gesloten verpakking zonder koeling houdbaar tot vermelde THT datum, na gebruik verpakking hersluiten en niet in het directe zonlicht of in de nabijheid van een warmte bron bewaren. Na opening is het raadzaam het product binnen 8 weken te gebruiken.

Inhoud: 1 kilo

 

© 2012 - 2022 EKO4petz online dierenwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel