Lunderland Collageen

Vorige Artikel 7 van 9 Volgende

Lunderland Collageen

100% collageenhydrolysaat, gegranuleerd en zonder verdere toevoegingen

Lunderland collageen is een poeder gemaakt van 100% varkenszwoerd. Het komt uit de voedselproductie en voldoet aan de eisen voor eetbare gelatine. Het molecuulgewicht is 3 kDa.

Collageenhydrolysaat zou een positief effect hebben op chronische musculoskeletale aandoeningen.

De aminozuren in het collageenhydrolysaat zijn natuurlijke componenten van botten, kraakbeen, huid en haar. In Lunderland collageen zijn deze aminozuren biologisch beschikbaar en kunnen daarom goed door uw dier worden opgenomen en opgenomen in de genoemde lichaamsstructuren.

In het verleden zijn verschillende wetenschappelijke onderzoeken uitgevoerd. Zo onderzocht Nina Weide, als onderdeel van haar proefschrift aan het Institute of Animal Nutrition van de University of Veterinary Medicine Hanover, het effect van gelatinehydrolysaat (= collageenhydrolysaat) bij het voeden van honden met chronische musculoskeletale aandoeningen en kwam tot de conclusie dat de mate van kreupelheid (bijv. ongemak bij het opstaan ​​en traplopen) van honden met chronische gewrichtsaandoeningen namen aanzienlijk af tijdens het gebruik van collageen.

In dit verband zijn ook de publicaties van Oesser & Seifert: Cell Tissue Res (2003) 311: 393-399, University of Kiel en het proefschrift van Kathrin Appelt, Institute for Animal Nutrition aan de University of Veterinary Medicine Hanover 2005, met verdere referenties interessant.

Naast de relatie met gewrichtsgezondheid, hebben we een positieve invloed op de vacht en poten bij onze eigen dieren gevonden.

Aanvullende diervoeding voor honden + katten

Het collageen kan eenvoudig over het vochtig voer worden gegeven (rauw vlees of blikvoeding). Als u uw dier droog voert, raden we aan het voer te bevochtigen en het vervolgens met collageen te besprenkelen. Je kunt het poeder ook dun over het drinkwater poederen, laten bezinken en na ongeveer 10 minuten roeren. Dan is het opgelost en klontert het niet meer.Voedingadvies:


We raden aan het collageen te mengen met een natuurlijke vitamine C-drager (bijv. Rozenbottelpoeder), waarbij de verhouding collageenhydrolysaat tot rozenbottelpoeder minimaal 2: 1 moet zijn.

De combinatie met Lunderland groenlipmosselpoeder is ook ideaal om het gewrichtsapparaat te ondersteunen. De aanbevolen hoeveelheid puur Lunderland-collageen voor honden en katten is 1 g / 5 kg lichaamsgewicht per dag.

Zoals bij veel voedingssupplementen, nemen de effecten meestal slechts enige tijd in beslag.

© 2012 - 2023 EKO4petz online dierenwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel