Sparrow Pet CannaCat - kip sticks met CBD

Vorige Artikel 12 van 24 Volgende

Sparrow Pet CannaCat - kip sticks met CBD

Deze kattensnack bevat 80% vlees van scharrelkippen aangevuld met hennepolie en hennepzaad. Deze sticks bevatten geen THC, maar wel CBD. Iedere stick bevat 3,6mg CBD, je geeft 1 stick per dag per 5 kilo lichaamsgewicht.

  • Gezonde kattensnack van natuurlijke ingrediënten
  • Met CBD
  • Graan- en glutenvrij
  • Geschikt voor gespannen en angstige dieren

Inhoud: 50 gram (ca. 10 sticks)

Samenstelling: Kip 80%, glycerine 6%, plantaardige vezels 5%, koudgeperste hennepolie met volledig spectrum van de hele hennepplant & hennepzaden (met natuurlijk CBD-gehalte) 3%, kippenvet, leverhydrolysaat, mineralen
analytische componente
n

Ruw eiwit 36,8%; Ruw vet 16,6%; Ruwe celstof 10,8%; Ruwe as 4,9%; Vochtigheid 24%;
natuurlijk CBD-gehalte 36 mg; THC <0,0%

Omdat de kipsticks zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten, kunnen er natuurlijke schommelingen zijn.

Dagelijks voedingsadvies

1 stick (~ 3,6 mg CBD) per dag en per 5 kg lichaamsgewicht.

Zorg altijd voor voldoende vers water.

Aanvullende voeders zijn geen vervanging voor een gezonde en soortspecifieke voeding, wat erg belangrijk is voor uw huisdier.

Droog en beschermd tegen licht bewaren.


De SPARROW Pet CannaCat Chicken Sticks met natuurlijk CBD-gehalte bevatten het volledige spectrum aan ingrediënten van de gehele hennepplant & hennepzaad. Ze bevatten dus niet alleen CBD, maar ook andere cannabinoïden, omega-vetzuren en voedingsstoffen. De ingrediënten van de bijzonder waardevolle snacks:

hebben een kalmerend effect
bervorderen de vitaliteit
ondersteunen een gezonde huid en een glanzende vacht
versterken het immuunsysteem
optimaliseren de kwaliteit van leven

De semi-moist CBD-snack voor katten wordt geproduceerd door middel van een speciaal proces waarbij de vorm koudgeperst wordt. Dit zorgt ervoor dat alle waardevolle en natuurlijke ingrediënten in de snacks in hun beste kwaliteit behouden blijven. Bovendien stimuleert de vorm van de eetstokjes de kat om te kauwen en langer bezig te blijven.

Het hoge aandeel sappige Zwitserse kip levert hoogwaardige eiwitten op. Deze maken het tussendoortje bijzonder lekker voor katten, omdat eiwitrijke voeding de speciale umami-smaak bevat, die afkomstig is van natuurlijke eiwitten.

Katten nemen deze umami-smaak veel intenser waar dan wij mensen. Omdat deze umami-smaak het beste aansluit bij de voedselbehoeften van de viervoeters, geven ze er de voorkeur aan. Daarom is de snack ook erg populair bij kieskeurige katten.

Daarnaast worden er geen kunstmatige zoetstoffen, additieven of chemische conserveermiddelen gebruikt in de CBD snack. De snack bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten. Het bevat ook geen tarwe, geen maïs, geen graan en is lactose- en glutenvrij. Dit maakt de snack ook bijzonder geschikt voor katten met allergieën.

Het hoofdbestanddeel van de SPARROW Pet CannaCat Snacks is 80% eiwitrijke en magere kip uit diervriendelijke landbouw. Katten houden van dit hoge vleesgehalte omdat het echte carnivoren zijn. Je kunt de umami-smaak veel beter waarnemen dan wij mensen. De umami-smaak komt vooral voor in eiwitrijke voedingsmiddelen zoals kip. Katten geven de voorkeur aan deze smaak omdat deze het beste aansluit bij hun voedingsbehoeften.

DIEREN betekenen veel voor ons, ook boerderijdieren. Zwitserland heeft een van de strengste wetten op het gebied van dierenwelzijn en dierenvervoer ter wereld. Dit zorgt ook voor diervriendelijke houderijmethoden met vrije beweging en scharrelhuisvesting die het dierenwelzijn bevorderen. Daarom gebruiken we Zwitsers vlees. In de SPARROW Pet CannaCat Snacks gebruiken we bewust alleen kwaliteitsvlees uit Zwitserland, want we geven om alle dieren. Onze snacks worden gemaakt in Zwitserland en met het nieuwe productieproces kunnen we de beste kwaliteit garanderen.

Kip is de enige bron van dierlijke eiwitten. Verschillende soorten vlees worden niet gemengd. Naar het voorbeeld van de natuur, want in de natuur zou een dier nooit meerdere soorten vlees tegelijk eten. De licht verteerbare, hoogwaardige en caloriearme aardappel is de enige bron van koolhydraten. We vermijden bewust vulstoffen zoals maïs, tarwe of soja en gebruiken alleen natuurlijke antioxidanten (natuurlijke vitamine E, rozemarijn) als conserveermiddel.

Dankzij de halfvochtige sticks en het innovatieve fabricageproces kunnen we volledig zonder kunstmatige smaakversterkers en andere kunstmatige toevoegingen of vulstoffen, aangezien onze zorgvuldig geselecteerde, natuurlijke ingrediënten al de smaak bevatten die katten graag eten.

Ook doen we het zonder genetisch gemanipuleerde grondstoffen en zijn de snacks gegarandeerd zonder dierproeven geproduceerd.

Daarnaast selecteren we alleen grondstoffen die duurzaam zijn en onder een hoge kwaliteitsstandaard worden gehouden / geteeld.

De smakelijke en sappige ingrediënten worden verwerkt in een speciaal, innovatief productieproces. Dit zorgt ervoor dat alle natuurlijke en belangrijke ingrediënten voorzichtig worden bewaard. Op deze manier worden de SPARROW Pet CannaCat-snacks een waardevolle traktatie voor volwassen katten met de hoogste biologische beschikbaarheid en de beste compatibiliteit.

Door het behoedzaam koken en het voorzichtig drogen aan de lucht blijft het vlees sappig en smaakvol en heeft het een restvochtigheid van 20%. Dit leidt tot een aangenaam zachte consistentie in de sticks. Dit is hoe de SPARROW Pet CannaCat Snacks een natuurlijke smaak krijgen waar katten vooral dol op zijn. De halfvochtige sticks met veel vlees zijn veel beter verteerbaar dan conventionele droge snacks. Een dagelijkse traktatie voor uw geliefde kat.

De zachte consistentie en het hoge restvochtigheid hebben ook de voordelen

© 2012 - 2022 EKO4petz online dierenwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel