Natuurlijke hondensnacks, welke kies je?

Onze tip, nu we zijn gestopt? Bestel je natuurlijke hondensnacks bij Hondjekoek

Iedere hond houdt van het betere kluifwerk. Bij het kauwen en kluiven komen gelukshormonen vrij in de hersenen van de hond. Het is dus logisch dat veel hondjes blij worden van een hondenkluif. Ook baasjes worden er blij van om de hond lekker een tijd bezig te zien met knagen en kauwen.

Het is belangrijk om te kiezen voor een natuurlijke hondensnack. Veel van de hondensnacks zijn afkomstig uit landen waar de grondstoffen goedkoop in te kopen zijn en waar de productie goedkoop is. Veel van de hondenkluiven en botten zijn afkomstig uit China (de geperste bruine botten bijvoorbeeld), uit India (buffelhuid bijvoorbeeld), uit Zuid-Amerika (de rawhide witte geknoopte botten) of uit Thailand.

Deze hondenkluiven van 'overzee' moeten worden behandeld voordat ze het land verlaten en inkomen om te zorgen dat ongedierte geen kans krijgt. Er zijn verschillende manieren om dit te doen door het gebruik van schimmelwerende middelen bijvoorbeeld of via gamma straling. Niet alle ingrediënten hoeven vermeld te worden op de verpakking. Bij EKO4petz verkopen we deze snacks bewust niet. Wij kiezen we voor écht gezonde en verantwoorde hondensnacks. Allemaal voorzien van een EKO label waardoor wél alle ingrediënten vermeld moeten zijn op de verpakking. Onze gedroogde hondensnacks zijn puur natuur én afkomstig van dieren uit Europa. Alle snacks worden gedroogd en verpakt in Nederland en verder niets.

Naast de pure gedroogde snacks met EKO keurmerk verkopen we ook biologische hondenkoekjes zonder granen of glutenvrij. Wil je liever het stevige kluifwerk voor de hond? Dan is een hertengewei een aanrader. Puur natuur, gaan lang mee en stinken niet.

Naast het betere kluifwerk voor de hond hebben we bij EKO4petz ook een mooi assortiment biologische hondenkoekjes, vegetarische hondensnacks én bio hondensnacks die ook prima in een eliminatiedieet passen. Voor honden met een glutenintolerantie hebben we de biologische gedroogde snacks uit Nederland. Als onze snacks zijn puur natuur en vrij van chemische toevoegingen. Wil je voordelig een heel pakket hondensnacks kopen? Kijk dan eens bij de snackpakketten voor de hond. Glutenvrije hondenkoekjes, Beloningssnoepjes voor pups, verantwoorde natuurlijke snacks voor de hond. Al onze producten zijn snel en makkelijk online te bestellen.

Sorteer op
  • Gedroogde runderoren 10 stuks
    Gedroogde runderoren 10 stuks

    Gedroogde runderoren zijn online te koop bij Hondjekoek via onderstaande link:Gedroogde Runderoren hondensnack
    ----------
    Deze natuurlijke hondensnacks van runderoor worden gedroogd in Duitsland. Voor de hond zijn deze grote oren…

© 2012 - 2023 EKO4petz online dierenwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel