Verzendkosten en retouren

EKO4petz is per 15-2-2021 gesloten, waarom? Dat lees je hier

Levertijd:

Bestellingen die voor 21.00 uur binnenkomen op werkdagen, worden (indien alles op voorraad is) dezelfde dag verzonden.

Let op: door de extreme drukte i.v.m. Corona kan het zijn dat bestellingen later worden verzonden en dat er vertraging bij PostNL is. Wij doen ons best om zo snel mogelijk toch alles uit te kunnen sturen.

Op Goede Vrijdag 10 april, tweede Paasdag 13 april, Koningsdag 27 april, Bevrijdingsdag 5 mei, Hemelvaartsdag 20 mei, Tweede Pinksterdag 1 juni zijn wij gesloten. We verzenden deze dagen geen pakketten en er is niemand aanwezig op ons kantoor.

 Besteldag (voor 21.00 uur):  Bezorgdag:
 maandag dinsdag
 dinsdag  woensdag
 woensdag donderdag
 donderdag vrijdag
 vrijdag zaterdag
 zaterdag dinsdag
 zondag dinsdag

Verzendkosten:

Gratis verzending vanaf 39 euro voor Nederland, België en Duitsland

De verzendkosten zijn voor Nederland € 5,95 vanaf € 39,- wordt uw bestelling gratis verzonden.
Voor België zijn de verzendkosten € 5,95 en vanaf € 39,- wordt uw bestelling gratis verzonden
Voor Duitsland zijn de verzendkosten € 5,95 en vanaf € 39,- wordt uw besteling gratis verzonden

Verzending naar andere Europese landen is ook mogelijk, vraag naar de mogelijkheden en tarieven.

Er is géén apart brievenbus tarief.


Retouren:

Alle bestellingen zijn 14 dagen op zicht. Houd er rekening mee dat wanneer je niet zeker weet of je de producten wilt houden, je deze in de originele verpakking en staat houdt. Wanneer de producten gebruikt, zijn kunnen ze niet meer geretourneerd worden.

Retourzendingen kun je sturen naar:

EKO4petz
Afdeling retouren
Willem Barentzstraat 31
7825 VZ Emmen
Nederland

De kosten voor de retourzending zijn voor uw eigen rekening. In de track & trace mail die je van ons hebt ontvangen, zit een link naar een retourlabel. Wanneer je het retourlabel via de link aanmaakt, kun je direct online betalen. Je betaalt dan €4,95. Je kunt het retourpakket, voorzien van het retourlabel, afgeven bij een PostNL of BPost filiaal. Bewaar het verzendbewijs goed. Wanneer jezelf bij het postkantoor betaalt voor de retourzending, dan zijn de kosten €6,95. De voordeligste manier is het label aan te maken via de track & trace mail. Wij kunnen geen verzendkosten compenseren wanneer je niet de link gebruikt, maar zelf via het postkantor een verzending betaald. Lukt het uitprinten en online betalen van het retourlabel niet? Neem dan eerst contact op.

Wanneer je jouw volledige bestelling retour stuurt, ontvang je het volledige bedrag dat je hebt betaald bij het plaatsen van uw bestelling retour. Wanneer je een deel van jouw bestelling terugstuurt, storten wij alleen het aankoopbedrag van de teruggestuurde artikelen terug.

Wanneer je per mail laat weten dat we jouw retourzending kunnen verwachten, zal de afhandeling sneller gaan. Vergeet in ieder geval niet je naam of ordernummer mee te sturen met de retourzending (of de originele pakbon). Retourzendingen zonder gegevens of met beschadigde/gebruikte artikelen kunnen niet worden afgehandeld.

© 2012 - 2023 EKO4petz online dierenwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel