Goedkoopste voer voor de hond

Hoewel ik zelf nog niet heb bezuinigd op de voeding voor mijn eigen honden (ongeacht of ik zelf genoeg geld had om goed te eten), zijn er heel veel mensen die alleen maar op zoek zijn naar het goedkoopste hondenvoer. Dit voer moet zo goedkoop mogelijk zijn en tegelijkertijd moet het voer zijn 'waar de hond het ook nog wel goed op doet'. Onder het er goed op doen wordt dan verstaan: hond functioneert normaal en heeft 'normale ontlasting' (geen diarree). Ik ben van mening dat een kwalitatief goede hondenvoeding op termijn een heleboel verborgen kosten kan besparen, zoals tripjes naar de dierenarts.

Het grootste nadeel van de goedkoopste brokken is dat er dierlijke bijproducten worden gebruikt in plaats van vlees.

Dierlijke bijproducten:

  • Kunnen van iedere diersoort zijn
  • Varken wordt veel gebruikt maar bijna nooit genoemd op labels
  • Kan ook veren, haren, nagels en ogen bevatten

Daarnaast wordt er graanafval gebruikt in plaats van volwaardige bronnen van koolhydraten, soja als goedkoop vulmateriaal. Tevens wordt er gebruik gemaakt van de meest goedkope conseerveermiddelen en antioxydanten. Deze synthetische bewaarmiddelen zijn bedoeld om de hondenbrokken zo lang mogelijk houdbaar te houden en te zorgen dat de hondenbrok er hetzelfde uit blijft zien.

Wanneer je bereid bent iets meer te betalen voor je hondenvoer kun je zorgen dat er een aantal ongewenste stoffen niet in de voeding belanden. Zo kun jouw hond op een natuurlijke manier gezond houden. Veel honden hebben inmiddels een allergie voor granen ontwikkeld (jeukklachten, huidklachten). Voor deze honden is ons graanvrije hondenvoer een uitkomst.

Goedkope graanvrije hondenbrokken

Hoewel je het niet zou verwachten, omdat Acana als een zeer goede voeding staat aangeschreven, de Heritage lijn van Acana is een volledige graanvrije voeding zonder synthetische conserveermiddelen en goedkope vulstoffen, zonder dierlijke bijproducten en zonder verborgen ingrediënten. Deze graanvrije hondenbrokken van hoge kwaliteit zijn ook nog eens heel erg betaalbaar, zeker in grotere verpakkingen (tot 17 kilo).

De graanvrije brokken van CarniLove Into The Wild zijn een kwalitatief hoogwaardig én zijn gunstig geprijsd. Deze hondenbrokken bevatten 70% vlees of vis aangevuld met groenten en kruiden voor een gezonde hond. Wat er niet in deze hondenvoeding zit, is bijna net zo belangrijk: geen granen, geen aardappelen, geen synthetische conserveermiddelen en geen genetische gemanipuleerde ingrediënten.

Het goedkoopste biologische hondenvoer

Met een biologische hondenbrok ben je verzekerd dat alle ingrediënten afkomstig zijn uit de biologische landbouw en veeteelt waardoor preventief antibiotica gebruik en het gebruik van insecticiden is uitgesloten voor de ingrediënten. De goedkoopste biologische hondenbrok zonder dierlijke bijproducten en zonder ingrediënten vanuit Azië is de Edgard & Cooper biologische voeding. Wanneer je de biologische hondenbrok wilt verrijken met een kwalitatief zeer hoogwaardig blikvoer dan is Herrmanns echt een uitkomst. Deze blikvoeding bevat alleen ingrediënten die zijn goedgekeurd voor de humane consumptie.

De goedkoopste geperste brokken

De hondenbrokken van DARF zijn gemaakt van biologische ingrediënten en deze geperste brokken zijn ook nog eens heel erg voordelig zo koop je een baal van 20 kilo DARF volvoeding al voor € 60,95. Echt een kwalitatief goede voeding die ook perfect gecombineerd kan worden met versvoeding voor een zeer scherpe prijs. 

Sorteer op
© 2012 - 2023 EKO4petz online dierenwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel