Top 5 leukste sinterklaas cadeautjes voor de hond

Als echte hondenvriend mag jouw hond met Sinterklaas natuurlijk ook zijn schoen zetten, als je hond geen schoenen heeft dan komt er natuurlijk wel een cadeautje mee in de zak van Sint. Met deze top 5 van Sinterklaaskado's voor de hond willen we het makkelijk voor je maken om een leuk en verantwoord cadeautje voor jouw hond te kiezen.

5. Carnis Pepernoten

Sinterklaas, daar horen natuurlijk pepernoten bij! Het liefste natuurlijk pepernoten die speciaal zijn gemaakt voor honden. De Carnis pepernoten zijn helemaal veilig en gezond voor jouw hond, deze pepernoten zijn namelijk gemaakt van 100% schapenvlees. Jouw hond kan zijn schoen vast zetten! Of je strooit ze lekker door de kamer heen voor een pepernoten zoektocht.

 

4. ZippyPaws Donut

Wat is er nu leuker dan een mooi hondenspeeltje die ook nog fijn piept! De ZippyPaws Donut is een zacht hondenspeeltje die toch stevig is en er zit een geen wit vulmateriaal en geen losse piepjes in, maar 1 band die volledig piept.

3. Veggie Ear

Een smakelijk oor voor de hond van aardappelzetmeel, past prima in iedere hondenschoen en in het bijzonder die van de allergische honden en de honden met nierproblemen (>2% eiwit). Prijs: € 1,59
Whimzees Veggie Ear

2. Hondenkluif Yakers

Dit is pas een goed idee voor in een hondenschoen: een Yakers. De Churpi is een hondenkluif gemaakt van gedroogde yakmelk.  Deze kluif is bijzonder voedzaam en smakelijk en helemaal vrij van granen en vlees. Hierdoor zijn de Churpi's ook erg geschikt voor allergische honden. De gedrooogde yakmelk kluiven stinken niet en geven niet af en kunnen dus heel goed binnen gegeven worden.

1. Kong Wobbler

Wanneer de pieten komen strooien is het wel handig als de hond niet alle pepernoten van de grond opeet. Hoe krijg je dat voor elkaar? Geef de hond zelf een manier om te strooien, maar dan met hondenbrokken. De Kong Wobbler vul je met brokjes of hondensnoepjes en de hond moet dat door zijn poten te gebruiken de brokjes uit de Wobbler krijgen. De brokjes vliegen in het rond en de hond heeft de tijd van zijn leven. Prijs: vanaf € 19,50
Kong Wobbler 

Artikelupdate 14-11-2019

Aanbieding

© 2012 - 2021 EKO4petz online dierenwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel