Graanvrije geperste brokken hond

Heel lang dacht ik dat koudgeperste brokken nooit graanvrij konden zijn. Dit omdat er werd gezegd dat granen of rijst nodig waren om te zorgen dat de brok niet uit elkaar viel. Dat heb ik altijd voor waar aangenomen, totdat ik de O'Canis graanvrije en geperste hondenbrokken tegenkwam. Deze brokken bevatten geen rijst of andere graansoorten om de brok te kunnen persen, maar (zoete) aardappel. Door deze bron van koolhydraat toe te voegen aan de brok kan deze wel op lage temparatuur gedroogd worden zonder dat er granen aan te pas hoeven te komen.

Waarom kiezen voor een geperste brok?

Voor honden die gebakken brokken moeilijk lijken te verteren kunnen geperste brokken een uitkomst bieden. Doordat de brok op minder hoge temparatuur is geproduceerd en niet is gebakken vallen de brokken makkelijker uiteen in de maag. Dit vergemakkelijkt de vertering van de brok en de opname van de voedingsstoffen. In de O'Canis geperste hondenbrokken is heilaarde en kiezelaarde toegevoegd om nog extra ondersteuning te bieden aan de verteringsprocessen.

Mijn hond is allergisch voor kip en/of rund

Het mooie aan de graanvrije en glutenvrije geperste brokken van O'Canis is dat ze naast graan- en glutenvrij ook nog eens vrij zijn van kip en rund (veel voorkomende triggers van allergische reacties bij de hond). De O'Canis geperste brokken zijn beschikbaar in 2 varianten; Eend & Haring en Paard & Zalm. Door deze diersoorten te gebruiken en geen verborgen dierlijke ingrediënten, zijn de brokken ook geschikt voor veel honden met naast een graanallergie een allergie voor bepaalde diersoorten.

Graanvrije geperste hondenbrokken, ze bestaan!

 

Sorteer op
© 2012 - 2023 EKO4petz online dierenwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel