De leukste kerstkado's voor de hond

Kerst vier je samen met familie en vrienden en laat jouw hond nu net en je beste vriend en de beste familie zijn die je je kunt wensen. Daar horen kerst cadeaus bij. We helpen je graag op weg met de leukste kerstcadeau's voor jouw trouwe viervoeter die ook nog eens heel erg leuk staan voor op de foto. Natuurlijk kan je zelf gaan neuzen in onze feestdagen shop;

Je kunt ook eerst onze toppers bekijken. We hebben een top 5 kerstcadeautjes voor de hond gemaakt om het je makkelijk te maken.
Absoluut met stip op nummer 1 (al zeggen we het zelf);

1. EKO4petz kerstpakket voor de hond

Ieder jaar zijn we op zoek naar de leukste kerstspulletjes, kersthapjes en andere leuke kerstitems voor in ons kerstpakket voor de hond. Zeg nu zelf, na een jaar lang trouwe dienst verdient iedere hond een geweldig kerstpakket. Wij kiezen natuurlijk alleen voor de beste producten voor jouw viervoeter en stellen een geweldig leuk pakket samen. Het kerstpakket zit feestelijk verpakt en kan zo onder de kerstboom. De snacks en voeding zijn volledig natuurlijk, graanvrij en waar mogelijk biologisch. De speeltjes zijn exclusief in Nederland verkrijgbaar bij EKO4petz. Ieder jaar maken we een beperkte voorraad kerstpakketten en als ze eenmaal uitverkocht zijn kan je pas volgend jaar een pakket bestellen. Zorg jij dat je jouw kerstpakket op tijd besteld?

2. Kerstsok voor de hond

Hou je niet van verrassingen en zie je het liefst wat je koopt? We hebben dit jaar ook aan jou gedacht. Deze feestelijke kerstsok is gevuld met een kerstspeeltje, kerstkoekjesmix en een lekker snackje. Je kunt kiezen uit de Christmas Stocking met een snack van biologische kip of gaan voor de Vega Christmas Stocking;  kerstsok met een speeltje, de koekjesmix én een groente snacks van Soopa. Je kunt dus lekker zelf koekjes gaan bakken samen met je hond. Hoe leuk is dat?

3. Christmas Antler Headband

Jouw hond wil er natuurlijk met de kerst ook feestelijk uit zien. Met deze Christmas Antler Headband gaat dat zeker lukken. Let je wel op dat het belangrijk is dat jouw hond het zelf ook leuk vindt om zicht te verkleden als Rendier? Deze Antler hoofdband zit prettig voor de hond en is zacht, maar kijk ook altijd naar je eigen hond of hij het wel leuk vindt en hou daar rekening mee! Deze teckel ziet er natuurlijk wel helemaal geweldig uit als rendier. Daar kan je wel mee voor de dag komen tijdens het kerstdiner.

4. Kerst Heggies

Heggies zijn zachte hondenspeeltjes in de vorm van egels; de heggies. Leuk om te weten over de Heggies is dat ze van een verkleedpartijtje houden. Voor de kerst hebben ze zich verkleed als kerstengel, kerstbal en als kerstelf. Wat nog meer zo leuk is dat de Heggies geen piepgeluid maken, maar een diep knorrende geluid. Heel erg leuk voor de hond een ook wel leuk dat wanneer er visite is de hond niet de hele avond irritant zit te piepen, maar gezellig zit te knorren. Het diepe geluid van Heggies is een stuk gemoedelijker dan een hoog piepje.

5. Soopa Christmas Box

De Soopa Christmas Box is een leuk cadeau doosje vol met gezonde snacks van Cranberry & Zoete aardappel. Deze gezonde snoepjes en kauwstaafjes zijn helemaal graanvrij, bevatten geen dierlijke ingrediënten en zijn super gezond en smakelijk voor de hond. Honden met specifieke dieetwensen kunnen ook genieten van iets lekkers door de Soopa snacks. Een perfect cadeautje zelfs voor de meest gevoelige hond.

© 2012 - 2023 EKO4petz online dierenwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel