6 redenen waarom ZippyPaws hondenspeeltjes zo populair zijn

Toen we ZippyPaws hondenspeelgoed eenmaal gezien hadden waren we al verkocht, maar toen hadden we ze alleen nog op foto's gezien. Toen we eenmaal onze eerste pallets vol met ZippyPaws speeltjes binnenkregen in ons EKO4petz magazijn kon de lol niet op. We hebben met een groep vol verbijstering alle dozen open gemaakt. Het ene speeltje was nog leuker dan de vorige en natuurlijk moesten ze ook allemaal getest worden, piepen en grunten maar!

1. Bijzondere geluiden

We hadden het al een beetje verklapt, zodra de speeltjes bij ons binnenkomen is het eerste wat we doen, de geluiden testen die uit de ZippyPaws speeltjes komen. Zo hebben sommige speeltjes een hoge piep, sommige een diepe grunt, het geluid wat uit het varkentje komt klinkt ook echt als een knor en er is zelfs een speeltje die hinnikt. Best wel heel bijzonder, we weten dat honden er ook erg blijvan worden en als je gek wordt van hoge piepjes, dan kies je gewoon een speeltje met een wat dieper geluid. Zoals de Cheeky Chumz. Bij het inpakken van de bestellingen testen we ook altijd of er wel geluid uit het speeltje komt (dat is van veel inpakkers een van de favoriete werkzaamheden).

2. Voor iedere gelegenheid

Zoals je hierboven op de foto al een beetje ziet heeft ZippyPaws hondenspeeltjes voor iedere gelegenheid. Verjaardagstaarten en een echte Cadeauset Verjaardag voor die speciale dag van het jaar waarop jouw hond weer een jaartje ouder wordt. ZippyPaws heeft ook heel veel leuke speeltjes voor Halloween, Pasen, Valentijnsdag en met Kerst pakken ze helemaal flink uit!

3. Jouw hond is er gek op!

Natuurlijk een van de belangrijkste redenen, jouw hond is zeker weten gek op de speeltjes van Zippyaws. Door de grote keuze zit er altijd wel een speeltje bij waar jouw hond helemaal blij van wordt. Waarschijnlijk van alle speeltjes van ZippyPaws. Er zijn speeltjes in mini formaat tot aan Jumbo formaat zo zit er ook voor alle maten honden echt wel een tof speeltje bij. Wist je trouwens dat heel veel grote honden juist ook heel blij worden van een klein speeltje? Probeer het maar eens uit bij jouw hond door een groot speeltje en een wat klein speeltje te bestellen. Het zal je nog verbazen. Let met grote honden en kleine speeltjes wel op dat het niet gevaarlijk is om in te slikken. Ook kleine hondjes kunnen juist helemaal gek zijn op grote speeltjes.

4. Goede kwaliteit en stevig!

De hondenspeeltjes van ZippyPaws worden echt goed gemaakt van stevige materialen. Bij Zippyaws staat de veiligheid van jouw hond voorop, daarom letten ze extra goed op bij het maken van de speeltjes dat ze goed in elkaar zitten en van stevige kwaliteit zijn. Waar de meeste zachte speeltjes met piep binnen no time gesloopt zijn, gaan de speeltjes van ZippyPaws duidelijk langer mee en je hebt ook speeltjes zonder vulling met extra stiksels rond de randen. Zoals de ZippyPaws Warriors.

5. Superleuke Instagram posts

Heb je een Instagram account voor jouw hond, dan ben je waarschijnlijk wel op zoek naar leuke manieren om bijzondere foto's te maken. De grappige speeltjes van ZippyPaws zijn daar perfect voor.

6. Steeds nieuwe speeltjes

De laatste, maar ook zeker niet de minste reden waarom ZippyPaws zo populair is: er komen steeds leuke nieuwe speeltjes bij. Echt waar als je denkt dat je zo ondertussen alles wel hebt gezien verzinnen ze weer leuke nieuwe speeltjes. Als laatste toevoeging van de ZippyPaws familie zijn er nu zelfs Slow Feeder en een echte hondenpuzzel waar je snoepjes in kunt verstoppen. Tot voor kort waren er als hondenpuzzel alleen de ZippyPaws Burrows waar jouw hond piepspeeltjes in kan zoeken. Die trouwens wel geweldig zijn en blijven!

Dat waren onze 6 redenen waarom de ZippyPaws speeltjes zo populair zijn. Wij worden er zelf in elk geval ook hebberig van, aangezien er steeds weer leukere en nieuwe speeltjes bij blijven komen. Ben je ook enthousiast geworden? Je ziet ons volledige assortiment ZippyPaws speeltjes online

© 2012 - 2023 EKO4petz online dierenwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel