EKO4petz gaat stoppen

In 10 jaar is EKO4petz uitgegroeid tot een prachtig bedrijf. EKO4petz heeft geld en spullen kunnen doneren aan goede doelen. Ik heb met geweldig leuke mensen samen mogen werken, maar de koek is op.

Mijn liefde voor dieren en de aarde is de reden geweest om EKO4petz te beginnen. Helaas ben ik mezelf verloren in het succes van EKO4petz. Want ben ik nu serieus bezig met extra vierkante meters magazijnlocatie? In plaats van mijn tijd en energie in te zetten voor meer natuur? Mijn idealisme is niet weggegaan, er was ineens geen tijd meer.

De altijd doordraaiende stroom in- en uitgaande goederen, de service hoog houden, de juiste producten uitzoeken, alles goed online zetten, personeel begeleiden, alle social media accounts bijhouden. Het werd bij elkaar zo veel, dat de rest in de afgelopen jaren naar achteren is geschoven.

Ik wil jou persoonlijk bedanken. Zonder klanten geen EKO4petz. Daarnaast wil ik Stefan bedanken die samen met mij de laatste jaren EKO4petz heeft gerund. Ook wil ik ons team bedanken; Joëlla, Vicky, Kevin, Qing en Rachel. Hoewel hun werk bij EKO4petz ‘slechts’ een bijbaan voor ze is, hebben zij zich altijd voor de volle 100% ingezet. Renée is de enige van ons team die fulltime bij ons werkt. Zij blijft voorlopig bij ons en we gaan alles doen om haar te ondersteunen naar een nieuwe baan in de dierenbranche.

Ik ben heel dankbaar en gelukkig dat ik zo veel dieren heb kunnen helpen aan de best passende voeding of aan de juiste supplementen of gewoon heel blij heb kunnen maken met de allerleukste speeltjes. EKO4petz zit voor altijd in mijn hart. Ik weet nu al dat ik terug zal denken met een grote glimlach op mijn gezicht en ik hoop jij ook.

Liefs, Sarah


Leegverkoop

Vanaf maandag 11 januari verkopen we ons magazijn leeg. De laatste weken gaat de korting iedere week omhoog, de productkeuze wordt minder maar de korting wordt hoger.  Gebruik kortingscode: dageko4petz bij het afrekenen

Maandag 11 t/m zondag 24 januari                                       15% korting op alles

Maandag 25 januari t/m 31 januari                                        20% korting op alles

Maandag 1 februari t/m 7 februari                                        30% korting op alles

Maandag 8 februari t/m 14 februari                                      50% korting op alles

Laatste dag: maandag 15 februari                                          75% korting op alles

Maandag 15 februari pakt Sarah het allerlaatste pakketje in en sluit EKO4petz de deuren. We blijven per mail en telefoon bereikbaar.


Veelgestelde vragen over EKO4petz gaat stoppen

Ik wil nog bij jullie bestellen, kan dat?
Ja. Tot en met 11 januari verwerken we alle orders zoals gebruikelijk. We krijgen ook nog nieuwe voorraad binnen en bieden de service zoals altijd. Vanaf 11 januari gaan we producten op aantal zetten in onze webshop en kun je alles wat we nog hebben bestellen met 15% korting. In de komende weken loopt de korting op, maar wordt de voorraad kleiner.

Ik heb een bestelling geplaatst, wordt deze nog wel verzonden?
Jazeker! Tot en met 15 februari verzenden we alle bestellingen die bij ons binnenkomen.

Als er iets niet goed is kunnen producten dan nog teruggestuurd worden?
Mocht er iets niet goed zijn, dan kun je ook na 15 februari gewoon op de gebruikelijke manier contact met ons opnemen. Ook verwerken we nog retourzendingen.

Zijn jullie nog wel bereikbaar?
Ja we zetten ons met z'n allen in om onze service zo te houden zoals we deze altijd hebben geboden. We zijn dus ook na 11 januari en na 15 februari nog bereikbaar. Het kan zijn dat we na 15 maart het aantal uren dat we telefonisch bereikbaar zijn terugschroeven (dan verzenden we al 4 weken geen pakketten meer). Op onze website staat duidelijk wanneer we telefonisch bereikbaar zijn en per mail blijven we tot het einde van 2021 bereikbaar.

Wat doen jullie met mijn gegevens?
Voorlopig bewaren we jouw gegevens, voor als je een vraag hebt over een geplaatste bestelling bijvoorbeeld. Wij verkopen geen klantgegevens aan derden en we blijven ze veilig bewaren.

Waar kan ik nu mijn spullen inkopen?
Wij zetten ons bedrijf niet voort. Wij weten niet welke webwinkel de producten verkoopt die jij zoekt. Je kunt het beste zelf op zoek gaan naar een bedrijf waar je deze producten kunt kopen. Wij kunnen hierin niet adviseren, omdat we jou niet naar een winkel willen doorverwijzen waar we zelf geen ervaring mee hebben.

Kan ik nog een kadobox bestellen?
Ja, zolang de voorraad strekt. Wil je de box alvast voor later in het jaar laat dat even weten dan kijken we daarnaar voor de houdbaarheid van de producten (datum van geven van de kadobox maximaal 6 maanden in de toekomst)

Kan ik producten reserveren voor de opheffingsuitverkoop?
Nee dat kan niet. Vanaf 11 januari gaat de opheffingsuitverkoop van start. We verkopen vanaf dat moment ons magazijn leeg en op is ditmaal ook echt op.

Ik heb voor de uitverkoop iets gekocht, kan ik alsnog korting krijgen?
Nee. De korting is ingegaan vanaf 11 januari, deze kan niet verrekend worden met terugwerkende kracht.

Ik ben vergeten de kortingscode toe te passen, kan dit alsnog?
Helaas niet, de kortingscode staat overal (zelfs tijdens het afrekenen), maar het is aan jou om de code in te voeren en te controleren of deze goed is verwerkt in jouw winkelwagen. Niet gebruikt? We kunnen geen geld terugstorten. Wij verwerken de order zoals gebruikelijk.

Waarom kan ik niet meer gebruik maken van betaaloptie ‘vooraf overmaken’?
Omdat we geen producten meer reserveren. Als je bestelt en meteen betaalt kunnen we de bestelling verwerken. Bij vooraf overmaken reserveren we de producten en moeten we daarna wachten tot en of de betaling binnenkomt. Tijdens de laatste weken is dit geen optie (meer).

Ik wil EKO4petz overnemen / ik wil investeren in jullie bedrijf, kan dit?
Nee. We hebben besloten om EKO4petz te beëindigen. Wij verkopen geen klantgegevens, zijn niet op zoek naar een overname partij en we hebben niets aan investeerders.

Mag ik jullie teksten nu kopiëren voor mijn eigen webshop?
Nee. alle teksten (en afbeeldingen en ons logo) vallen onder copyright en deze zijn niet vrij om te kopiëren of elders te gebruiken. Evenals ons merk, onze domeinnaam en ons logo welke zijn geregistreerd bij het EUIPO.

© 2012 - 2023 EKO4petz online dierenwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel